2777
2789
عنوان

خانماااا کسی قرص تری فلوئوپرازین استفاده کرده خاهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 233223 بازدید | 28 پست
واقعا برای یک بچه این بلاها رو سر خودت میاری

به فرض اینم بچه بیاد با یک مامان خل و چل که مغزش به فنا داده میخواد چکار کنهاابته این نظر کاملا شخصی و غیر حرفه آیه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزدلم نگران نباش سر خودتو ی جوری گرم کن ک بهش فکر نکنی ی کار هنری ک علاقه داری تو خونه انجام بده م ...

خودتون اذیت نکنید، این استرس بدتر باعث میشه بچه دار نشید، مخصوصا با این داروها، مگه پدر مادران ما استرس داشتند، سالی یدونه بچه هم تولید میکردند

خودتون اذیت نکنید، این استرس بدتر باعث میشه بچه دار نشید، مخصوصا با این داروها، مگه پدر مادران ما اس ...

منم یک مدتی همسرم گیر داده بود باید بچه دار بشیم وگرنه ال میشه و بل میشه، تقریبا چند ماهی گیر داده بود و همه روابط جنسی ما بر اساس بچه دار شدن شده بود اونم به زور

دیگه آخرش بهش گفتم اینقدر جوش نزن اگر نشد هم به درک داریم زندگیمون میکنیم، جالبه چندماه بعد اتفاقی یک فرشته اومد تو زندگیمون که الان ۱۱ سالشه و دهن ما رو سرویس کرده

منم یک مدتی همسرم گیر داده بود باید بچه دار بشیم وگرنه ال میشه و بل میشه، تقریبا چند ماهی گیر داده ب ...

اابته چند سال بعد از هم جدا شدیم و کند زدیم به زندگی این دختر گل بعد همه اونایی که به ما می‌گفتند چرا بچه دار نمیشید، بهمون گیر داده بودند که چرا بچه دار شدید، می‌خوام اینو بگم حتما اول در مورد زندگیتون فکر کنید ببینید مشکل حادی ندارید بعد بچه دار بشید، چون من همون زمان هم با همسرم مشکل داشتم و باید فکر اینو میکردم که نمیتونم باهاش ادامه بدم، پس وارد کردن یکنفره دیگه تو زندگی کار درستی نبود

یکم نظرات آقایون رو هم بخونید مفیده چون اینجا اکثرا خانوم هستند و نگاه آقایون به مسائل جور دیگه است

منم امروز این قرص رو روانپزشک برام نوشت دقیقا مشکل نازایی و نگرانی های زندگیم منوبه این روز انداخت ک ...

سلام برلی من هم نوشتن با ایمیپرامین نخوردم شما ردز میخورین به من گفته هر دو تا شب با هم فکر کنم زیاده 

سلام برلی من هم نوشتن با ایمیپرامین نخوردم شما ردز میخورین به من گفته هر دو تا شب با هم فکر کنم زیاد ...

من فقط فلوئو رو شبا می خوردم واقعا روی خواب و راحتی اعصاب تاثیرش فوق العاده بود

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
شما دیگه مصرف نمیکنی فلوئو رو الان خوب هستین ؟

نه عزیزم مصرف نمی کنم سعی کردم با خودم با مشکلاتم کنار بیام حالم زیاد خوب نیست ولی به بدی گذشته هم نیست 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز