2777
2789
عنوان

به نظرتون بی محلی جواب میده؟؟؟

3381 بازدید | 34 پست
بچه های سایت در جریانن که برادرشوهر بزرگه و جاری بزرگه من چقدر اذیتم میکنن
هربار منو میبینن تیکه و زخم زبون کلی بارم میکنن
حتی جلوی خونواده شوهرم و شوهرم
از اولم بما حسودیشون میشد حتی داییم هم که دومادشونه در گذشته از فضایل این اقا بی بهره نبوده اصلا هربار توزندگی پیشرفتی می کنیم اینا بدتر میشن رفت و امدم نداریم عید به عیده چندین بار شوهرم از فرط ناراحتی اوممده خونمون گریه کرده اما جرات حرف زدنم نداره میگه میترسم حرمتا بشکنه
حالا اولا من خیلی لطیف جواب میدادم
الان مادرم میگه بی محل کن چون انا میخوان تو یه چیزی بگی بدتر کنن جوابشون بی محلی و سکوته که داغونشون کنه
اما خیلی سخته بچه ها که بدترین توهینا و تیکه ها رو بشنوی اما جواب ندی خیلی وقتا جواب اماده دارم اما نمیدونم بگم بدتر میشه چون برادرشوهرم بی چاک و دهنه خاله زنکه همیشه هم خونه مادرشوهرم وله نمیشه هفته ای دو بار نبینمش
یه بار پیش خودم گفتم با پدرشوهرم که خیلی هوامو داره یا مادرشوهرم حرف بزنم اما بازم میگم حتما پیش خودش خوشحال میشه که من ناراحت میکنه
چه کار کنم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام- منم نظرم بی محلیه
فقط یه کاری کن . باور کن که اونا مریضن که اینکارو میکنن. به دید مریض که بهشون نگاه کنی تحمل کاراشون برات آسون میشه. خدا رو شکر همسرت آدمه فهمیده ایه.
هر تصمیمی میگیری ، بگیر . ولی یا با تمام وجود پاش بمون ، یا کاملا بیخیال شو! دودل بودن ، آدمو نابود میکنه.
سلام نور جان
بترکن انشاالله هنوزم دارن ادامه میدن؟ محل سگ بهشون نذار
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
راستی یه چیزی بگم بخندین یه تاپیک زدم که عکس کنار این نظرخواهی یادم رفته چطور بذارم تاپیک ترکید
هرکی میدونه لطفاً اینجا کمکم بده
البته با اجازه نورا جان ببخش گلم اینجا نوشتم
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
آخه چقدر بی محلی احساس میکنم پرروتر میشن
انقدر که این دوست داره ادم بهش احترام بزاره
همش احساس بزرگتری داره این برادرا باید برای اب خوردنم ازش اجازه بگیرن دخالت میکنه تو همه چی
روز عروسیمو میخواس زهرم کنه بسکه دخالت کرد تو همه چی
جاریای دیگم هم دلشون خونه ولی با من از همه بدتره چون ازشون بالاتریم چون از اولم راضی به ازدواج ما نبود من اتفاقا زبونم خیلیم درازه تیکه میندازم ملس
اما مادرم میگه سبک نکن خودتو به این هرچی بگی یه چیزی میگه
بی محلی
ولی در صورتی که بعد نیای خودت رو زجر بدی که آی چرا اینو گفتن اونو گفتن بیمحلی یعنی اینگه گوشات دروازه باشه...
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
زهرا خانوم اره بابا دوساله دارم ازشون میکشم بخدا از ترس روبرو شدن باهاشون جرات نمیکنم برم خونه مادرشوهرم
پریشب شام دادن همه رو دعوت کردن بجز ما
شوهرم بسکه غصه اش شد تو دسشویی گریه کرد
به شوشو گفتم برو بپرس مشکلشون چیه؟؟؟ شاید واقعا ما مشکلی داریم نمیدونیم که حتی بچه هاشم سلام نمیکنن بهمون؟
میگه میترسم حرمتا بشکنه
کاملا تابلو به ماشین و خونمون و زندگیمون به کارم به تحصیلاتم حسودی میکنن تابلواااااااااااااا
هر وقت چیزی میگن سکوت بعد یه لبخند تحقیر امیز بعدم صحنه رو ترک کن
یعنی کوبوندیش تو دیوار
من برا یه نفر اجرا کردم خفن جواب داد اونم بی چاک و دهن بود
خدایا شکرت برای همه چی خیلی دوست دارم خیلی.......یا حضرت عباس ممنون از لطفتون اقا،لطفا مراقب دختر نازم باش یا امام زمان