2777
2789
عنوان

به نظرتون بی محلی جواب میده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با هم رفتیم سفر یعنی مجبور بودیم برم دائم از رانندگی شوهرم ایراد گرفت انگار با بچه 2 ساله حرف میزنه بکن نکن میکنه
منم یبار بهش گفتم فلانی بسه دیگه
فرداش از در اتاق اومد تو گفت اه اه اینجا که سگ نشسته....
هیچکی هم هیچی نگفت علنا پشت بمن میکنه میشینه خیلی رفتاراش خاله زنکه
اشکمو تو اون سفر دراورد

نورا

1391/10/27 9:34 ق.ظ

زهرا خانوم اره بابا دوساله دارم ازشون میکشم بخدا از ترس روبرو شدن باهاشون جرات نمیکنم برم خونه مادرشوهرم
پریشب شام دادن همه رو دعوت کردن بجز ما
شوهرم بسکه غصه اش شد تو دسشویی گریه کرد
به شوشو گفتم برو بپرس مشکلشون چیه؟؟؟ شاید واقعا ما مشکلی داریم نمیدونیم که حتی بچه هاشم سلام نمیکنن بهمون؟
میگه میترسم حرمتا بشکنه
کاملا تابلو به ماشین و خونمون و زندگیمون به کارم به تحصیلاتم حسودی میکنن تابلواااااااااااااا

مشکل فقط از برادر شوهرت و جاریت نیست. کلا خانواده شوهرت مشکل دارن. اگه تو خانواده های ما یکی این کارو بکنه از چشم همه میفته. مادرشوهرت نمیتونه یک کلام بگه چرا همه ی ما اینجاییم و اونا چرا نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نورا

1391/10/27 9:44 ق.ظ

جلوی من به شوهرم میگه هیچی حالیت نیس میگه احمق البته من تا حالا جوابشو ندادم شوهرمم میگه این بزرگتره نمیشه چیزی گفت از بچگیش همین بوده

مشکل از شوهرت هم هست. هر چقدر هم بزرگتر باشه میتونه خیلی محترمانه بهشون بگه که حق ندارین به زن من بی احترامی کنین. مگه هر کی بزرگترشد باید برینه به سر بقیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شوهرت تا کی میخاد جوابشو نده. هر چی کوچیکی کنه تا ابد کوچیکو تو سری خور میمونه. بعضی وقتا باید حرمتا شکسته بشه که تکلیفشون معلوم شه.بفهمن که نه بابا اینطوریام نیست که همش بتازونن. اگه مامان باباش ازش طرفداری کردن اونارو هم محل نزاره دیگه. خودشون میان سراغ شوهرت.
آدمها از پیری نمی میرند، آدمها زمانی میمیرند که از همه چیز خسته میشن.
اخه سارا جون میدونی مشکل چیه؟؟؟
پدر و مادرش به این خییییییییییییلی پرو بال دادن این حتی واسه مادر پدرش هم تعیین تکلیف میکنه اونم با داد و بیداد
گوشت غذا رو سر سفره اینه که تقسیم میکنه پدر همه رو دراورده
مادرم میگه صبر کن دوران حکومت اینم به اخر میرسه اما اخه کی؟؟؟
پس عزیزم مشکل پدر شوهر و مادرشوهرتهتن. اونا مشکل ندارن. به هر کسی انقدر پر و بال و رو بدن این کارا رو میکنه. ادما خودشون حریمشونو واسه اطرافیان تعریف میکنن. اینا هم از اول خواستن یکی مثل این بزنه تو سر همشون. ولی شما اجازه ندین. تو به شوهرت حالی کن که زمونه عوض شده و دیگه بزرگتر تمام حد و حریم زندگی کوچیکترها رو نمیتونن تعریف کنن. اون قدیما بود که اگه بزرگتر میگفت بمیر همونجا کوچیکتر باید جون میداد. الان کوچیکترها هم حق انتخاب دارن. عقل دارن. تو اگه مهارت زن بودنتو به کار بندازی میتونی شوهرتو درست کنی.
خودم تو مجردیم همه میگفتن که سارا ساده س. مامانم همیشه غصه اینو میخورد که چطور من میخوام از پس زندگی و شوهرم بر بیام. ولی حالا ناباورانه به جایی رسیدم که شوهرم مثل موم تو دستمه. خانواده ی شوهرم که بههیچ عنوان نمیتونن به من بگن تو!!!!!!!! شوهرمم همه جوره باهامه. البته اونم دلایل زیاد دیگه ای داره که خیلی موثر بوده ولی کلا بازم خیلی شوهرمو عوض کردم. تنها حرفی ه مادر شوهرم هی میگه اینه که .... خیلی عوض شده. اینطوری نبود اونطوری شد . اونطوری نبود، اینطوری شد
نورا جان سلام
منم با برادر شوهرم مشکل داشتم
اما شوهرم خودش بدون اینکه من دخالت کنم جوابش رو داد
چرا همسرت باید اذیت بشه ؟؟؟؟؟؟
چرا روزایی که اونا میرن شما هم میرید خونه مادرشوهرت
یه روزایی برین که اونا نباشن هفته ای یکبار ماهی یکبار برین اما با آرامش برین و خوش بگذرونید
این برادر شوهر من خیلی فضوله اخلاقاشم زنونه اس
مثلا سر جهیزیه من اومد گفت کل جهاززی که اوردی 5-6 میلیونه
قشنگ تو چشام نیگا کرد اینو گفت
حالا من فقط مبلمو انقدر خریده بودم هیچی نگفتم بسکه تعجب کرده بودم از حرفش ولی خیییییییییییییلی حرص خوردم از نفهمیش