2777
2789
عنوان

معرفی دکتر خوب برای سزارین

5764 بازدید | 29 پست

سلام دوستای گلم من هفته بیست بارداری هستم سزارین چهارم دکترم گفته عملم رو انجام نمیده میخوام برم تهران برای سزارین اگر کسی دکتر خوب میسناسه معرفی کنه لطفا نظر خودم دکتر لباف هستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر اناهید اهنگری بیمارستان نیکان و الغدیر و بهمن و چند تا بیمارستان دیگه هم هست مطبشم حسینیه ارشاد . کارشم خوبه خواهر و خالم پیشش زایمان کردن راضی بودن منم الان تحت نظرشم

بیمارستان نجمیه دکترای خوبی برا سزارین داره. اره عزیزم شنیدم سزارین سوم رو هم سخت میگیرن چه برسه به چهارم. اما مطمئنا باید یه بیمارستان عالی با فول امکانات اتاق سی سی یو ....عالی باید بری چون یکم ریسکش بالاس

قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤

استارتر جون من بچه دومو باردارم و از اول هم سزارین بودم. اما از اونجاییکه جمعیت هر دو خانواده زیر خط فقر از نظر تعداد😂 شوشو میگه چهارتا بچه داشته باشیم. برو به سلامتی زایمان گن بعد من میام ازت اطلاعات میگیرم🙏

قلبم عشقم امیدم دختر نازم پرنیا❤
استارتر جون من بچه دومو باردارم و از اول هم سزارین بودم. اما از اونجاییکه جمعیت هر دو خانواده زیر خط ...

بچه زیاد خوبه اتفاقا برکته فقط سزارین چهارم خطر داره یکم به خاطر چسبندگی دکتر من گفته احتمال پارگی روده و مثانه هست به همین خاطر باید یه بیمارستان مجهز باشه نه فقط زایشگاه