2777
2789
عنوان

سزارین چهارم

21806 بازدید | 34 پست

سلام دوستان عزیزم من هفته بیست بارداری هستم و قم زندگی میکنم هفته پیش دکترم گفت عملم نمیکنه البته از اول هم گفته بود که معلوم نیست عملمو قبول کنه یا نه حالا موندم چیکار کنم میخوام برم تهران عمل کنم ولی شناختی روی دکترا و بیمارستانهاش ندارم احتمالا حین عمل دچار پارگی مثانه و روده بشم به همین دلیل میخوام بیمارستان باشه نه زایشگاه و سطح بالا هم باشه قدیمی بودن بیمارستان و ساختمونش مهم نیست کادر پزشکیش برام مهمتره اگه میتونید کمکم کنید ممنون از همگی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته چندمی سونو داپلر دادی چسبندگی جفت تایید شده

سونوی چسبندگی جفت رو هفته ۳۲گفتن انجام بدم دکترم گفت احتمال چسبندگی زیاده و شاید دچار پارگی مثانه وروده بشی با اطمینان نگفت ولی خب نمبخوام ریسک کنم

کلا بارداری ناخواسته بود از همون اول هم کلی تو مرکز بهداشت ترسوندنم انقد که همونجا زدم زیر گریه و تا خونه گریه کردم شوهرم همون موقع گفت سقط کنیم ولی راضی نشدم کلا همه تو دلمو خالی کردن تا حرف زایمان میشه شروع میکنم وصیت کردن 

خاله من ۵ تا سزارین داشت و مشکلی نبود.احتمالا جفت قدامی هست و چسبندگی داره

عجب خاله فابریکی😫😪😓

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت