2777
2789
عنوان

سزارین چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 21806 بازدید | 34 پست
نمیخوام نگرانت کنم ولی خیلی خطرناکه برای خودت چرا ریسک کردی تو که سه تا بچه داشتی

اصلا نمیخواستم باردار بشم جلوگیری داشتم با قرص ولی یه چند وقتی بود قرصامو میخوردم گلاب به روت بالا می آوردم دنبال یه راه خوب بودم که دیدم دسته گل به آب دادیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش بحالت راحت شدی من وحشت دارم از اوردن بچه دوم به خاطر درد بعد از سزارین،😕

من بارداری راحتی دارم تنها ترسم اون آمپول بی حسی و فضای اتاق عمله اصلا یادش میوفتم گریه ام میگیره

اصلا نگران نباش این عوارض جز احتمالاته 

من دها نفر دیدم سزارین چهارم شدن

جنسیت اون سه بچت چیه این تو راهی چیه

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
من بارداری راحتی دارم تنها ترسم اون آمپول بی حسی و فضای اتاق عمله اصلا یادش میوفتم گریه ام میگیره

آمپولش که درد نداره

بهش فکرم نکن

وقتی تو موقعیتش قرار گرفتی میبینی پنج ثانیه کمتر تمام شده

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
دوتا دختر دارم یه پسر اینم پسره

به سلامتی

عزیزم من الان تاپیکت رو دیدم ، خیلی ازش گذشته ، زایمان کردی؟ پیش کدوم دکتر ، همه چیز خوب پیش رفت انش ...

سلام بله زایمان کردم

چسبندگی جفت نداشتم با توجه به ام‌آر آی

پیش دکتر مریم ربیعی رئیس اتاق زایمان بیمارستان مصطفی خمینی زایمان کردم از کارشون خیلی راضی بودم از بیمارستان هم خیلی راضی بودم

من چسبندگی روده و‌مثانه داشتم که اونم با تبحر بالای خانم دکتر مشکلی برام ایجاد نشد