2777
2789
عنوان

مامانا لطفا کمکم کنید خواهشا

143 بازدید | 32 پست

دخترم ۱۸ روزشه از دیروز همش میپیچه به خودش پاهاشو میبره بالا زور میزنه و درد داره

معذرت یوقتایی باد خارج میکنه

با روغن زیتون دور نافشو ماساژ میدم با پاهاش حرکت دوچرخه میزنه ارومتر میشه ولی تسکین پیدا نمیکنه

لطفا کمکم کنید از تجربیاتتون بگید راهنماییم کنیدکه چیکار کنم ممنون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلش درد ميكنه ديگه شكمشو ماساژ بدع با گوشت پاك كن دور مقعدشو چرب كن پاهاشو جمع كن تو شكمش 

مرسی عزیزم ماساژش میدم ولی باز دوباره چند دقیقه بعد دردش شروع میشه

اخه شنیدم شربتو زیر یکماه نباید داد

انروز برا ناهار لوبيا خورده بودم خيلي گريه ميكرد فرستادم داروخونه به دكتر گفته بودن كه ١٥روزس اونم كوليك از داده بود و ميزان مصرف و هم داده بود 

ببرش توروخدا.بچه خواهر من ۴۰ روزش بود امروز مرد.خیلی زور میزد درد داشت.هیچ علامت دیگه نداشت.امروز بالا اورد قرنیه هاش اومد جلو چشمش.ولی فک کنم دکترای نامرد کشتنش

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....
انروز برا ناهار لوبيا خورده بودم خيلي گريه ميكرد فرستادم داروخونه به دكتر گفته بودن كه ١٥روزس اونم ك ...

خوب بود تاثیر داشت؟شنیدم کولیک از خیلی خوبه درسته؟

ببرش توروخدا.بچه خواهر من ۴۰ روزش بود امروز مرد.خیلی زور میزد درد داشت.هیچ علامت دیگه نداشت.امروز با ...

وای تورو خدا نگو

اخه چرا

خیلی ناراحت شدم 

وای خدای من چقدر سخته واقعا خواهرت چه حالی داره الان ای وای من