بچه ها بیاین شوخی خَرَکیایی که با بقیه کردین یا با شما کردن بگین یه توضیح بدم شامل هر نوع شوخیه فیزیکیه بد، ناجور و عذاب دهنده و... میشه خودم تو مدرسه یه جوری صندلیو عَ زیر پای دوستم کشیدم که مهره اخر ستون فقراتش عیب کرد گفت شکایت میکنه ولی زر میزد رفیق فابریکم بود تلافیشو دراورد اما زنگ بیکاری تو دسشویی زندونیم کرد لَجَن الانم مثه خواهرمه حالا شما بگین😁😁
کلاس چهارم بودم با یه خواهر دوقلو که همسایمونم بودن دوست بودم خیلی بچه پرو بودن همش به من زور میگفتن تو مدرسه دعوامون شد منو گاز گرفتن 😡منم باهاشون آشتی کردم عصر رفتم خونشون واسه نوشتن مشق خونشون قدیمی بود شروع کردم حرف جن زدن گفتم خونه هایی که تیر چوبی داره سقفش آهن نداره توش جنه 😂😂😂اینا ترسیدن گفتن بریم کوچه بازی کنیم گفتم شما برین بند کفشمو ببندم العان میام تا رفتن بیرون شروع کردم جیغ زدن که از آشپزخونتون یه سوسک با من بای بای کرد فکر کنم جن بود من دیگه نمیام خونتون خدافظ 😂😂😂😂شب باباش امد دم خونمون گفت لیلا کیه گفتم رفته خونه آبجیم اصلا آبجی نداشتم که متاهل باشه😂😂😂😂گفت پدر سوخته بچه هارو ترسونده شب شده نمیان تو خونه گریه میکنن بابام با این که خیلی بد اخلاق بود سرخ شده بود از خنده😂😂😂😂😂😂فردا تو مدرسه دنبالم میکردن😂😂😂😂😂😂😂