2777
2789
عنوان

شوخی خَرَکی😁

17275 بازدید | 83 پست

بچه ها بیاین شوخی خَرَکیایی که با بقیه کردین یا با شما کردن بگین یه توضیح بدم شامل هر نوع شوخیه فیزیکیه بد، ناجور و عذاب دهنده و... میشه    خودم تو مدرسه یه جوری صندلیو عَ زیر پای دوستم کشیدم که مهره اخر ستون فقراتش عیب کرد  گفت شکایت میکنه  ولی زر میزد  رفیق فابریکم بود تلافیشو دراورد اما  زنگ بیکاری تو دسشویی زندونیم کرد  لَجَن   الانم مثه خواهرمه   حالا شما بگین😁😁

😈😈...Well Well

یبار تو مدرسه یکی از دوستام داشت تو اب خوری اب میخورد یادتونه که شیرا همه اهنی بود منم از پشت محکم زدم تو سرش هیچی دیگه دماغش پر خون شد  

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار تو مدرسه یکی از دوستام داشت تو اب خوری اب میخورد یادتونه که شیرا همه اهنی بود منم از پشت محکم ز ...

چه وحشتناک😨

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

تخته رو پاک کردم دست گچیمو زدم به دوستم اونم شیطونیش گل کرد رفت تخته پاک کنو اورد دوتا قشنگ زد به مانتوم 2 تا انگشت بهش زدم 2 تا تخته پاککن پر از گچ بهم زد😑

بقیه دوستامم شروع کردن و این شد که کل کلاس گچی شد و همون موقع از اداره اومدن واسه بازرسی از کلاس نمونه مدرسه🙄😂

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨