2777
2789
عنوان

شوخی خَرَکی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 17275 بازدید | 83 پست
اسی چن وقت پیش تو سایت ی خانومی بود میگفت دوستش شوخیه شمارو کرده باهاش وفلج شده گفت هیچوقت نکنین این ...

وای خدا نه دیگه از اونموقع داغ پشت دستم گذاشتم  

😈😈...Well Well

یکبار بچه بودم مادرم داشت سفره شام رو مياورد( لوبیا چیتی داشتیم) خواهرم قابلمه لوبیا رو که از آشپزخونه آورد پامو کشیدم جلو پاش بیچاره با قابلمه افتاد با لوبیا ها پخش زمین شد،هيچي دیگه من موندم بابام با کمربندش

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو دبیرستان بند سوتین همدیگه رو از پشت می کشیدیم یه بار مال یه دوستمو که خیلی هم تپلی بود کشیدیم بیچاره سوتینش پاره شد می می هاش پخش و پلا شده بود طفلی ، رفت دفتر به مدیر گفت ،بیچاره مدیر به زور خودشو کنترل می کرد نخنده و جدی برخورد کنه

مظلومی☹️

اره یادمه بچه های فامیل داشتن نقشه میکشیدن یه بلایی سر یکی بیارن من این وسط میترسیدم 😐اونا هم هر هر میخندیدن

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

توی جشن 22 بهمن بادوستام بادکنک های تژئینات رو پر گچ کردیم. از اداره اومده بودن برامون حرف بزنن یارو میخواست شوخی کنه بادکنک بالا سرشو ترکوند گچ خالی شد

مدیر   

ناظم  

معلما  

بچه ها  

ما  

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

حالا وقتی دانشجو بودیم یه کاری که می کردم کف آشپز خونه خوابگاه مایع ظرف شویی می ریختم بچه ها بخورن زمین روحم شاد شه یه بار مایع رو ریختم یادم رفت کلا خودم رفتم آشپز خونه افتادم زمین داغون شدم جسمم حسابی شاد شد

راستش شوخی خرکیکه زیاد

متاسفانه یادم نمیاد 

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون