2777
2789
اخه تا ماه قبل 18 داشتم اما نشده این ماه که عکس رنگی گرفتم بعدش اینجوری شده این ماه  خدا از ده ...

من خودم بعدازعکس رنگی دیگه سنوگرافی نرفتم دوماه فقط کلومیفن خوردم که بعد4سال فقط باقرص کلومیفن باردارشدم توهم اینقدرسنوگرافی نروفقط استرسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم بعدازعکس رنگی دیگه سنوگرافی نرفتم دوماه فقط کلومیفن خوردم که بعد4سال فقط باقرص کلومیفن باردا ...

مرسی منم این ماه کلومفین خوردم روزی 2تا اما دکترم گفت باید بری سونو ماهای قبل لتروزل خوردم اثر نداشت اما فولیکول داشتم 

مرسی منم این ماه کلومفین خوردم روزی 2تا اما دکترم گفت باید بری سونو ماهای قبل لتروزل خوردم اثر نداشت ...

دیگه نروگلم قرص هات روبخورولی سنوگرافی نروامیدت به خداباشه.من اینقدرمطمعن بودم میگفتم که حتماحامله میشم خدانخواست بزنه توذوقم.

مرسی منم این ماه کلومفین خوردم روزی 2تا اما دکترم گفت باید بری سونو ماهای قبل لتروزل خوردم اثر نداشت ...

عزیزم با کلومیفن فولیکول ۸ داشتی؟ من درست متوجه نشدم‌. روز ۱۲ هم خیلی زوده ممکنه رشد کنه

عزیزم تنبلی داشتی؟ روزی چندتا کلومیفن خوردی ؟ ماه اول چنتا دوم چنتا؟

آره عزیزم تنبلی داشتم ولی خفیف بود.ماه اول ودوم ازشب سوم پریوددوتاخوردم تایه ورقش تموم شد.من اون ماهی که باردارشدم فقط دوشب نزدیکی داشتیم چون بیخیالش شدم.خدابخوادمیده 

عزیز دلم من سه سال و نیمه هرماه دو سه تا فولیکول18-20 دارم تاحالا باردار شدم؟؟هیچ مشکلیم ندارم بدون داروهم کاملا عالیم

به حرف دکتر و سونوگرافی نیس بسپر ب خدا ان شالله که بزودی تاپیک بارداریتو میزنی تا عید شکمت قلنبه میشه 😘😘💜

پسرم زندگیم ❤
دیگه نروگلم قرص هات روبخورولی سنوگرافی نروامیدت به خداباشه.من اینقدرمطمعن بودم میگفتم که حتماحامله م ...

عزیزم به سلامتی انشالله سالم باشه نی نی تون 

واسه منم دعا کنه جوجه نی نیم بیاد

عزیزم با کلومیفن فولیکول ۸ داشتی؟ من درست متوجه نشدم‌. روز ۱۲ هم خیلی زوده ممکنه رشد کنه

اره عزیزم اولین ماهی بود که خوردم تا قبلش 5ماه لتروزل میخوردم اما حامله نشدم

دوتا رو باهم میخوردی یا هر ۱۲ ساعت؟ چرا از روز سه !؟؟ دکتر بمن‌گفته از روز ۵

نمیدونم من هردکتری رفتم گفت شب سوم بخورتازودتربزرگ بشن فولیکول هات.بستگی به سیکل قاعدگیت داره.من شب به شب دوتامیخوردم.دوتاش روهم باهم میخوردم.

نمیدونم من هردکتری رفتم گفت شب سوم بخورتازودتربزرگ بشن فولیکول هات.بستگی به سیکل قاعدگیت داره.من شب ...

دوره هات چند روزه بود عزیزم؟ ببخشید اینقد سوال میپرسم آخه بمنم همین قرصو دادن. به بعضیا بعدش آمپول میدن به شمام دادن؟