2777
2789
دوره هات چند روزه بود عزیزم؟ ببخشید اینقد سوال میپرسم آخه بمنم همین قرصو دادن. به بعضیا بعدش آمپول م ...

نه اشکال نداره هرسوالی داشتی بپرس بتونم جواب میدم.دوره هام خیلی منظم نبوداین آخراشده بود28روزو30روز.من سنوهای قبلیم رونگاه کردچون فولیکول بالای 18هم داشتم دکترآمپول ندادگفت بالای18خودش آزادمیشه.

نه اشکال نداره هرسوالی داشتی بپرس بتونم جواب میدم.دوره هام خیلی منظم نبوداین آخراشده بود28روزو30روز. ...

عه پس برا هرکس یجوره من ۵۵ روز یبار پری میشم. اما آمپول نداد. منم یبار ناخواسته باردار شدم سقطشد شاید بخاطر اون فهمیده آزاد میکنم و آمپول نداده. ممنون گلم کمکم کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه پس برا هرکس یجوره من ۵۵ روز یبار پری میشم. اما آمپول نداد. منم یبار ناخواسته باردار شدم سقطشد شای ...

آره عزیزم شایدچون دوره پریودت یکم طولانیه گفته دیرتربخور.فقط توکلت به خداباشه. هرموقع صلاح بدونه حتمابهت میده گلم.

مرسی منم این ماه کلومفین خوردم روزی 2تا اما دکترم گفت باید بری سونو ماهای قبل لتروزل خوردم اثر نداشت ...

اگه شوهرمشکل نداشتهذباشه صددرصدهستی گلم نگران نباش برای منم مث شماس ولی شوهرم مشکل داره بازم توکل برخدا

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون
عزیزم به سلامتی انشالله سالم باشه نی نی تون  واسه منم دعا کنه جوجه نی نیم بیاد

سلام 

توی پیامهاتون دیدم باردار شدین.. سال 98.. شما همون ماهی که فولیکولتون 8 بود باردار شدین یا ماه بعدش؟

سلام. خدا رو شکر عزیزم. میشه بگین با فولیکول ۸ باردار شدین؟ و اینکه چه دارویی مصرف کردین؟

منم فولیکولم ۸ هست و روز ۱۲ سونو انجام دادم. ۱۰ ماه فرشتم تو ۳۶هفته و ۴روز آسمونی شده و بینهایت بیقرارم و چشم براه..ممنون میشم جواب بدین🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام. خدا رو شکر عزیزم. میشه بگین با فولیکول ۸ باردار شدین؟ و اینکه چه دارویی مصرف کردین؟ منم فولیک ...

بله با فولیکول هشت البته وقتی رفتم سونو دکترش گفت این ماه هم حامله نمیشی چون تحت نظر دکتر بودم یکسال و هرماه لتروزل میخوردم اما اون ماه اولین ماهی بود که کلومفین خوردم و جواب داد آمپولم نزدم ماه های قبلش میزدم انشالله شما هم دامنتون سبز میشه استرس نداشته باشید 😍😍😍

بله با فولیکول هشت البته وقتی رفتم سونو دکترش گفت این ماه هم حامله نمیشی چون تحت نظر دکتر بودم یکسال ...

ممنون که جواب دادی🙏 الهی نگاه و لبخند مهربون خدا سایه سار همیشگی زندگیتون باشه🤲🌷

التماس دعا دوست عزیز🙏

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام. خدا رو شکر عزیزم. میشه بگین با فولیکول ۸ باردار شدین؟ و اینکه چه دارویی مصرف کردین؟ منم فولیک ...

سلام عزیزم.... تسلیت میگم... چند وفت بعد زایمان تون اقدام کردین؟ منم نوزادم فوت شده... امروز 75 روزه زایمان کردم... همه چی بهم ریخته... پریودام... سایز فولی هام... شما الان بارداری؟ پریودات کی منظم شدن؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم.... تسلیت میگم... چند وفت بعد زایمان تون اقدام کردین؟ منم نوزادم فوت شده... امروز 75 روزه ...

سلام عزیزم..شرمنده دیر جواب میدم..شهرستان بودم و دسترسی به نت نداشتم..گلم من چون قوق‌العاده بی قرار بودم دو ماه بعد اقدام کردم که متاسفانه هنوز نتیجه نگرفتم.. ۸ ماه بعد سقط عکس رنگی رفتم که مشخص شد شد دهانه رحم مسدود هست و با کلی درد و ۳..۴ بار تزریق خدا رو شکر باز شد. انشاالله شما هم خیلی زود به خواستت برسی قشنگم..فقط خودت و همسرت تقویت کن و استرس از خودت دور کن. بهترینها نصیبت عزیزم🌷