2821
2789
سلام بله عزیزم الان دخملم یه سال و نیمه اشه خداروشکر

سلام عزیزم پیامتو دیدم. من امروز سونو بودم 14 سیکلمه به ظاهر اما یکم نامرتبه. گفت فولی بالای 9 ندارم... بنظرتون دست از اقدام بکشم یا فعلا ادامه بدم تا هفته بعد؟ چون گفت فولیم هام ریزه ناامیدسدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خانما من فولیکول بزرگم 8 میشه باردار؟ شم دوسال و نیمه تو اقدامم خسته شدم اینقدر دکتر رفتم عکس رنگی دادم بم میگن یکی از لولت بستس باید عملت کنیم عملش هم 23میلیونه ماهم تازه رفتیم سر زندگیمون نداریم باورم هم نمیشه که لولم بستس اخه من همش 17سالمه 

سلام خانما من فولیکول بزرگم 8 میشه باردار؟ شم دوسال و نیمه تو اقدامم خسته شدم اینقدر دکتر رفتم عکس ر ...

سلام عزیزم 

نگران نباش، اگر اضافه وزن داری کم کن، فرآورده های کارخونه ای و سوسیس و کالباس نخور، پیاده روی کن روزی ۴۵ دقیقه 

زمان پریودی کمرتو گرم نگه دار از طب سنتی هم استفاده کن لوله بسته شده باز میشه

در ضمن با یک لوله هم میشه باردار شد

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.

فقط ورزش کن ،ورزشی که تپش قلب بگیری ظربان قلبت بالا بره .

سردیجات نخور ،گرمیجات بخور 

جوز هندی عالیه ،بخر رنده کن ،بریز داخل عسل بخور ، یک الی دو پنس بیشتر نریز ،چون زیادش هم خوب نیست 

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز