2777
2789
سلام عزیزم..شرمنده دیر جواب میدم..شهرستان بودم و دسترسی به نت نداشتم..گلم من چون قوق‌العاده بی قرار ...

سلام عزیزم. خواهش میکنم ممنون که وقت گذاشتی. راستش ما هم خیلی بی قراریم بعد ماه مبارک اقدام کردیم. اما احساس میکنم سیکلام بهم ریخته. چون روز 20 سیکل تازه ترشح تخمک گذاری دارم... من قبلا دوازدهم تا 14 ام تخمک گذاری داشتم حالا نمیدونم چم شده. 

توکل به خدا شروع کردیم... 

دهانه رحم هم مگه مسدود میشه؟ میترسم خدااا 

من فکر میکردم لوله ها فقط ممکنه بسته شن

الهی که همین ماه باردار شی انتظار خیلی سخته

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
سلام عزیزم. خواهش میکنم ممنون که وقت گذاشتی. راستش ما هم خیلی بی قراریم بعد ماه مبارک اقدام کردیم. ا ...

الهی که همین ماه دامنت سبز شه... گلم دوره‌هات چند روزست؟ اصلا به علائم توجه نکن شما اقدامت مرتب داشته باش اگر جنسیت برات مهم نیست.. آره عزیزم منم اصلا باورم نمی شد ولی دهانه کاملا مسدود بود و خانوم دکتری که داشت انجام میداد نتونست و آخر آقای دکتر اومدن و اونقدر شکمم فشار داد و بهم میگفت (معذرت میخوام) زور بزن دهانه رو باز کرد خیلی درد کشیدم و نزدیک به دو ساعت و نیم طول کشید..خدا خیرشون بده واقعا دلسوزانه انجام دادن مگرنه هر کس دیگه‌ای بود میگفت باید لاپارا بشم.. همیشه دعاشون میکنم..اینا رو بهت نگفتم که بترسی قشنگم..گفتم که آگاه باشی.. به خدای مهربون توکل کن و در کنارش اقدامات داشته باش..انشاالله که نتیجه میگیرین🤲 راستی فرشتت چند هفته آسمونی شد؟ اگه ناراحت نمی شی بگو😊 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. خواهش میکنم ممنون که وقت گذاشتی. راستش ما هم خیلی بی قراریم بعد ماه مبارک اقدام کردیم. ا ...

ی تاپیک هست مامانایی که تجربه ما رو داشتن همه اونجا جمعیم و از تجربیات هم استفاده میکنیم..خیلیاشون دوباره مامان شدن..دوست داشتی بیا

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الهی که همین ماه دامنت سبز شه... گلم دوره‌هات چند روزست؟ اصلا به علائم توجه نکن شما اقدامت مرتب داشت ...

عزیزم من پسرم دنیا اومد... سه روز بیشتر زنده نموند... با کلی ذوق رفتم زایمان اما اینجوری شد... گفتن مشکل قلبی.. خیلی دلم شکسته خیلی. 

من قبل بارداری 26 روزه بودم. بعد زایمان یه سیکل 26 روزه هم داشتمو الان توی سیکل دوم هستم چون روز 20 سیکل ترشح تخم مرغی دارم حدس میزنم تخمک گذاری تازه انجام شده و سیکلم 35 روزه بشه. نمیدونم خدا عالمه. 

راستش چرا. روز و شب دعا مبکنم خدایا پسرمو برگردون... اتاقش وسایلش... من قبل بارداری ام هم با پسرم تو خونه حرف میزدم از اول ازدواجم من و همسرم سه نفر بودیم انگار. همش با پسرم حرف میزدم قصه میگفتم... خیلی برام دعا کن خزا دوباره بهم پسر بده... یه چیزایی هست که دیگران شاید درک نکن و فکر کنن من چرا این از خدا پسرمو میخوام... اما خدا از قلبم خبر داره... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم من پسرم دنیا اومد... سه روز بیشتر زنده نموند... با کلی ذوق رفتم زایمان اما اینجوری شد... گفتن ...

الهی بگردم خدا به دلتون آرامش بده.. انشاالله خدای مهربون ی پسر خوشگل و سالم و صالح گذاشته تو دلت..چشم اگر خدا قبول کنه دعا میکنم.. منم فرشتم پسر بود و تو ۳۶ هفته آسمونی شد با اینکه در طول بارداری هیچ مشکلی نداشتم..از وقتی فرشتم پر کشید هر روز دعا میکنم خدا به هیچ مادر و پدری این غم نشون نده حتی دشمن آدم ولی خب آگاه مطلق خداست و ما از همه چیز بی‌اطلاع.. انشاالله که حکمت خدای مهربون با خواستتون یکی بشه و همین ماه دامنت به شرط نطفه ی سالم و صالح سبز شه🤲 شما هم برای من خیلی دعا کن منم بعد از ۸ سال باردار شدم💔 لطفا از حال خودت بی خبرم نزار منم میام خبر میدم😊 الان چند سیکلی؟ دارویی چیزی استفاده نکردی‌؟

الهی بگردم خدا به دلتون آرامش بده.. انشاالله خدای مهربون ی پسر خوشگل و سالم و صالح گذاشته تو دلت..چش ...

ممنونم عزیزم... ان شاءالله شما هم به ارزوی قلبیت برسی. انتظار خیلی سخته جانم خیلی... 

چشم حتما الان 21 ام. البته سیکل دوم بعد زایمان هست. نمیدونم سیکلم چند روزه خواهد بود. توکل به خدای مهربون. الهی که هر دومون و تمام منتظرا از انتظار در بیان. 

ممنونم عزیزم... ان شاءالله شما هم به ارزوی قلبیت برسی. انتظار خیلی سخته جانم خیلی...  چشم حتما ...

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ الهی که مامان شده باشی

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ الهی که مامان شده باشی

سلام عزیزم... 

نه متاسفانه. نشدم. 

شما باردار شدین به سلامتی ان شاءالله؟ 

سلام عزیزم...  نه متاسفانه. نشدم.  شما باردار شدین به سلامتی ان شاءالله؟

متاسفانه منم نشدم.

چند سیکلی؟

دارو چیزی مصرف میکنی؟

من که کیست آوردم.

ان شاءالله این ماه به امید خدا هر دو نتیجه میگیریم.

متاسفانه منم نشدم. چند سیکلی؟ دارو چیزی مصرف میکنی؟ من که کیست آوردم. ان شاءالله این ماه به امید ...

انشالله که زودتر جواب بگیرید 

دیر یا زود دامنتون سبز میشه

سلام دوستان عزیز.منم خواستم اطلاعاتم رو در اختیار بقیه بزارم و بگم که فقط امیدتون به خدا باشه اگه بخواد حتما میشه اگه نه نمیشه .منم روز ۱۳ سیکل فولیکول ۴ و ۶ داشتم با قرص لتروزول طوری که دکترم اصلا نگا جواب سونو نکرد چون گفت چیزی نداری .اما من همون ماهش از روز ۹ سیکل یک شب در میون تا تقریبا نزدیکای دوره پریود جدیدم اقدام داشتم .و در کمال ناباوری  تستم مثبت شد  دوستان فقط امیدتونو از دست ندید همین