2777
2789
عنوان

شام😣

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 56 پست
این احساست 😣 رو درک میکنم😁

فکر کردن به غذا سخت تر از پختنشه😭

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حوصله شو داری نحوه درست کردن سوپ جوتو برام بنویس🙏🏻

من درست میکنم همه میخورن ی قاشقش نمیمونه پیاز سرخ میکنم با ربو ادویه بعد جو میریزم و مرغ و یکمی نخود فرنگی و هویج رنده شده مرغا که پخت ریش کن دوباره بریز توش بینظره😋

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙
بچه ها اونایی ک کوکو سیب زمینیو با سیب زمینی پخته درست میکنن  میشه بگید چطوری اخه من یبار درست ...

کامل نپزه نیم پخت بردار رنده کن 

اگه حوصله شو داری نحوه درست کردن سوپ جوتو برام بنویس🙏🏻

مدل خاصی که درس نمیکنم

گوشت مرغ،هویچ نگینی ریز،رب،جوپرک،ابلیمو،فلفل سیاه،زردچوبه،دارچین،نمک،سبزی سوپ

اول یه پیاز درشت تو روغن تفت میدم کمی که سبک شد گوشت رو میریزم بهش نمک و بقیه ادویه ها رو اضافه میکنم و در ظرف رو میبندم حدود یه رب با شعله ی کم تفت بخوره

بعدش آبلیمو ورب رو اضافه میکنم یه تفت کوچولو میدم بعد آب میریزم روش بعد یک ساعت جو پرک و سبزی رو اضافه میکنم

حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزن

بعد اگه دیدم غلظتش اوکیه خاموش میکنم وآماده اس😆