2777
2789
عنوان

شام😣

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 56 پست
جدااا مرسیی اقا چند تاتخم مرغ  

واسه ر دوتا 4 نفر 2 تا تخم بسه😀

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙

من ک نهار برنجو تن ماهی شبم عدسی. تنبلم خودتونین😏

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله ما خوده سیبو رنده میکنیم همراه تخم مرغ یه دونه پیاز وسیر وتلخونی خشکه خیلی خوشمزه میشه  ول ...

نپخته درست نکردم تا حالا، سیب زمینی را بپز و له کن، یا رنده کن، بذار تو یخچال تا حسابی خنک بشه، اگر گرم باشه وا میره، تخم مرغ و ادویه و نمک زردچوبه، بعضی ها پیاز رنده میکنن مثل خودم ، من آب پیاز را دور نمیریزم، بعضی ها میگن برای وا نرفتن آبش را دور بریزید، بعضی ها هم بدون پیاز که البته پوک نمیشه خیلی، سبزی خشک هم خواستی بزن، من خودم یه حبه سیر هم رنده میکنم یا پودر سیر و پیاز میزنم، تخم مرغش هم کم نباشه

مگه شما با نپخته درست میکنی؟!🤔

آره من نپخته درست می کنم، شوهرم پخته دوست نداره

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
مدل خاصی که درس نمیکنم گوشت مرغ،هویچ نگینی ریز،رب،جوپرک،ابلیمو،فلفل سیاه،زردچوبه،دارچین،نمک،سبزی سو ...

ممنون🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
من درست میکنم همه میخورن ی قاشقش نمیمونه پیاز سرخ میکنم با ربو ادویه بعد جو میریزم و مرغ و یکمی نخود ...

جو پرک یا جو؟ زمان پخت جو‌ چند دقیقه اس؟

بچه ها سوپ ماکارونی چطور درست می کنید؟

من تاحالا درست نکردم میشه دستورشو بگی امشب درس کنم

کاری نداره..عدس و هر چقدر که اندازه خودتون هس بریز تو زودپز خوب بپزه..بعد که پخت زرد چوبه ..نمک.گلپر..من روغن حیوانی هم میریزم خوش بوش میکنه..اگه دوس نداشتی کره بریز..من اینطوری درست میکنم خوب میشه ..ببخش دوستم دیر جواب دادم الان دیدم ..فردا شب درست کن😀😀😀

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤