2777
2789
عنوان

دوستان خیلی ناراحتم میشه بیاید 😣

447 بازدید | 45 پست

توی تاپیکای قبلم درباره اینکه خانواده شوهرم هی میگن لاغری حرف زدم عکس هیکلمم گذاشتم یه روز با مادرشوهرم خواهرشوهرم رفتم استخر چندروز بعدش خواهرشوهر میگف مامان گفته من اونجوریم که فکر میکردم تو لاغر نیستی هیکلت خوبه بعد گذشت دیروز که اونجا بودم اینا قبلش مهمون داشتن خواهرای مادرشوهرم با یکی از دختراش و اینم بگم همشون از دم چاقو خپل هستن دختر خاله شوهرم بخاطر همین چاقیش هنوز نتونسته کیس خوب برای ازدواج پیدا کنه به گفته مادرشوهرم حالا خواهر شوهرم کوچیکه اومد به من گفت زنداداش داشتن درباره تو حرف میزدن دختره به مادرشوهرم گفته خاله عروست خیلی لاغره یکم چاق شه اینجوری خوب نیس از این حرفا مادرشوهر منم فوق العاده ادم دهن بینیه باز مادربزرگه هم اونجا بود اونم گندس بعد به من گفت خیلی لاغری صورت خوبه ولی بدنت لاغره چاق شو منم هیچی نگفتم بعد یکی از اشناهاشون اومد خونشون دختره به من گفت خیلی چاق شدم باید لاغر کنم بحث کشیده شد به چاقی لاغری منم جلو مادربزرگه برگشتم گفتم من اتفاقا شوهرم میگه چاق نشی همینجوری هستی بمون به در گفتم دیوار بشنوه مادرشوهرمم نبود ، حالا همه اینا به کنار من اصلا راضی نیستم میشینن پشت من حرف میزنن هیکل من به اونا چه ربطی داره بخدا یه ذره چربی تو بدنم نیس شکم ندارم میگن بده خودشون عین توپ شدن میگن ما خوبیم خب اگه اینجوریه منم به دختره بگم نمیخوای لاغر کنی یه شوهر گیرن بیاد چقد چاقی فلان, الان از فردا باز مادرشوهرم میره رو مخم که چاق شو هیکلت خوب نیستو فلان ، من قدم ۱۶۲هست وزنمم۵۵

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

کار بدی میکنن اونا 

شما هم در مورد ازدواج نکردنشون اینجوری حرف نزن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصل کار شوهرته بابا. بی خیال بزار اونقدر بگن تا جر بخورن

اخه ناراحت میشم دیگه چقد هروقت منو میبینن هی میگن 

شما اندامتون عالی هست 

سعی کنین ناراحت نشین 

وقتی تو کامنت ها با کلمات و ادبیات چاله میدانی بقیه رو مورد عنایت قرار میدین و آخر حرفاتون این استیکر رو‌میزارین‌😊 با خودم میگم :اوه شت ..آخه لعنتی چطور میتونی تو اوج درگیری انقدر خونسردی خودتو حفظ کنی آخه 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️😑

خواهرشوهر منم سینه های بزرگی داره ولی من سینه هام کوچیکه یه بار تو شوخی خنده گفت آره بیا چربی های ما رو بگیر تزریق کن به سینه هات.منم تو همون شوخی خنده گفتم هم خودم راضی ام هم شوهرم دیگه دهنشو بست چیزی نگفت

از قدیم گفتن از هر چی بترسی سرت میاد....
کار بدی میکنن اونا  شما هم در مورد ازدواج نکردنشون اینجوری حرف نزن

گفتم که این حرف مادرشوهرمه هی میگه فلانی چون چاقه نتونست یکی خوب پیدا کنه از این حرفا بعدم اصلا ازدواجشون به من ربطی نداره منظورم اینه اینجوری به من میکن خوبه منم بهشون بکم چقد چاقی