2777
2789
عنوان

دوستان خیلی ناراحتم میشه بیاید 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 45 پست
عالیه قد وزنت ول کن مادر شوهر من میگه  هیکلت معرکس  ولی مامانم میگه داری از لاغری میمیری ...

من هم قد شمام ولی ۵۵ کیلوام. اینقدر هم از هیکلم راضیم😂

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤
منم لاغرم هر کاری هم کردم چاق نشدم  هرجا میرمممممم حرف از لاغری منه  واقعا دلشکسته شدم&n ...

من ۹ کیلو چاق شدم با دکتر تغذیه.  از ۴۶ رسیدم ۵۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لاغرم هر کاری هم کردم چاق نشدم  هرجا میرمممممم حرف از لاغری منه  واقعا دلشکسته شدم&n ...

الان منو تو حال همو خوب درک میکنیم خیلی بده ، شما قد و وزنت چنده

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
اصلا انگار نمیفهمن اگه خیلی درگیر هیکلین برین خودتونو درست کنین 

ذهنت ودگیرفامیل شوهرنکن کلا حرف زیادمیزنن یه گوشت درباشه اون یکی دروازه به خوایوخودت وواسه این چیزاناراحت کنی چشم به هم میزنی میبینی جونیت رفته عزیزم منم این مشکلات ودارم ولی سعی میکنم اصلانشنوم چی میگن هرچی میگن ازحسودیشون الانم گیردادن چرابچه دارنمیشی ماهمش یه سال نیم ازدواج کردیم اون وقت این ومیگن سنت خیلی یه بچه بیاردیگه بچه دارنمیشا منم میگم دختراسن من هنوزشوهرنکردن سنی ندارم که بخوام الان بچه بیارم شوهرم خودش نمیخوادمیگه بزارفعلاخودمون دوتا باشیم میندازم گردن اون جواب بده درصورتی که داریم تلاش میکنیم بچه داربشیم ولی نمیشه

چجوری عزیزم؟ برنامه غذایی داری؟ 

اول بهم برنامه غذایی داد، به اضافه ی قرص های ویتامین B ، امگا۳ ، یه قرص آهن خارجی ، با قرص مخمر. هر ماه یکی از قرص هارو میگفت بخورم

اول بهم برنامه غذایی داد، به اضافه ی قرص های ویتامین B ، امگا۳ ، یه قرص آهن خارجی ، با قرص مخمر. هر ...

چ خوب 

من بی اشتهایی عصبی دارم 

میدونی خودمم از لاغر بودنم خوشم نمیاد اما چکار کنم هی ک بیشتر میگن آدم بیشتر غصه میخوره 

قدم 164 وزنم 53 ده کیلو کمبود وزن دارم 

اینکه کمبود وزن نیس خیلی کمبود نداری که ۳ کیلو نهایت ۴ کیلو بسه 

چ خوب  من بی اشتهایی عصبی دارم  میدونی خودمم از لاغر بودنم خوشم نمیاد اما چکار کنم هی ک ...

منم عصبی میشم هیچی نمیتونم بخورم. من از تابستون تا الان ۹ کیلو زیاد کردم. الان که عکسای قبلم رو میبینم حالم بد میشه از خودم

منم عصبی میشم هیچی نمیتونم بخورم. من از تابستون تا الان ۹ کیلو زیاد کردم. الان که عکسای قبلم رو میبی ...

قبلش چند کیلو بودی که ۹ کیلو اضافه کردی؟