2777
2789
عنوان

دوستان خیلی ناراحتم میشه بیاید 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 45 پست

هرکی هرچی گفت بگوشوهرم گفته یه وقت چاق نشیا من همینجوری دوست دارم چیه زن چاق باشه چاقی وهزارتامریضی وزنتم نسبت به قدت خیلی خوبه من خودم 167 وزنم 57  تازه به نظرخودم چاقم اوناازحسودیشون میگن

منم وقتی تازه عروس مادرشوهرم شده بودم از این حدفا زیاد شنیدم .خونواده شوهرم چاقن .معمولا کسایی ک چاقن خودشون خوشگلو خوش اندام میبینن بقیه رو جوجه....بعد نصف عمرشونم دارن زور میزنن لاغر شن ...توهین نشه به کساییکه چاقن.منظورم با کسایی هست که در خودشون عیبی نمیبینن بقیه رو مسخره میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم که این حرف مادرشوهرمه هی میگه فلانی چون چاقه نتونست یکی خوب پیدا کنه از این حرفا بعدم اصلا ازدو ...

کلا بیخیالشون. چاقی که هنر نیست بیماریه 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

اصلا تکون نخور خیلی هم خوبه

فردا هزار تا مرض میگیری

نمیکشن تو لاغری

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…

خیلی خوبه که! قد 162 وزن 55 خوبه کاملا! ولشون کن بابا. من 170 قدمه 53 وزنم. دور و بریام میگن چاق شو چاق شو من اصلا محل نمیذارم. لباسای جذب میپوشم قشنگ فرم بدنم معلوم شه تا بمیرن

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew

اولین اشتباهت اینه که با اینکه میدونی روی هیکلت خیلی زوم کردن بلند شدی باهاشون رفتی استخر!!!!

دوم اینکه مقصر خودتی...

از بس که بهشون رو دادی یه بار که برخورد کنی باهاشون دیگه جرات نمیکنن در مورد خودت و هیکلت صحبت کنن

❣🤗خدایا ممنونم ازت🤗❣
منم وقتی تازه عروس مادرشوهرم شده بودم از این حدفا زیاد شنیدم .خونواده شوهرم چاقن .معمولا کسایی ک چاق ...

دقیقا خانواده شوهرم اینجورین

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد
منم وقتی تازه عروس مادرشوهرم شده بودم از این حدفا زیاد شنیدم .خونواده شوهرم چاقن .معمولا کسایی ک چاق ...

توهین نیست عزیزم واقعیت اینه که چاقی یعنی تجمع چربی یعنی طرف تناسب تغذیه ای نداره فعالیت نداره ورزش نداره همش هم بده

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
اولین اشتباهت اینه که با اینکه میدونی روی هیکلت خیلی زوم کردن بلند شدی باهاشون رفتی استخر!!!! دوم ا ...

اتفاقا رفتم استخر فهمید که لاغر نیستم ولی بقیه باز حرف میزنن،بعد من چند بار مستقیم به مادرشوهرم گفتم هیکلم خوبه اونم میگه خودت فکر میکنی زن باید گوشت داشته باشه خودشم میدونه من گوش نمیدم

چیکار کنم؟

بی محلی و بگو اونیکه باید بپسنده پسندیده 

الان همه دارن خودشونو میکشن بلکه دوکیلو وزن کم کنن

چمیدونم ازین حرفا

خاله من یزمانی زنداییم هی بهش میگفت دماغت خیلی بزرگه اونم ورمیداشت دست میکشید رو بینیش میگفت خیلی هم خوبه دست خدا درد نکنه

حالا خاله من خیلی خوشگله فقط یکم دماغش گوشتیه نه بزرگه نه قوسی چیزی داره

زنداییمم دیگه دو دفعه کفت ول کرد

🧚‍♀️
اتفاقا رفتم استخر فهمید که لاغر نیستم ولی بقیه باز حرف میزنن،بعد من چند بار مستقیم به مادرشوهرم گفتم ...

بگواون مردای قدیم بودن زن چاق دوست داشتن شوهرمن اینجوری میپسنده

بگواون مردای قدیم بودن زن چاق دوست داشتن شوهرمن اینجوری میپسنده

اصلا انگار نمیفهمن اگه خیلی درگیر هیکلین برین خودتونو درست کنین