2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 50 پست
انداختن نداره  تا حالا ۴ تا خواستگار رو جواب کردیم هر ماه یکی از دوستاش عروس میشه  تو فامی ...

خب پس شما قصد شوهر دادنش رو داری.وقتی سن ازدواجتون پایینه خوبه جهیزیه بخری.

من سن ازدواج رو بین ۲۲ تا ۲۸ حساب کردم گفتم فکر شوهر دادنو تو سرش ننداز

می شه دعا کنین 
نه عزیزم من دوست دارم دخترم بعد انتخاب رشته و شرکت در کنکور براش تصمیم بگیریم البته اگه  بذارن ...

تا ۱۸ سالگی اختیارش دست شماست خواستگار راه نده اونا کی آن که می‌رن خواستگاری بچه مدرسه ای 🤢 خجالت نمیکشن 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انشاالله که هر چی خیره برا دخترت پیش بیاد..از ته قلبم ارزو میکنم یه رشته خوب قبول بشه چون خودمم یه دختر ده ساله دارم...انشاالله همه بچه هامون عاقب به خیر بشن

جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..
منطورم وسایلی هست که احتماله قدیمی شدنش کمه 

مثلا میتونی چیز های مسی و خوشکل براش بگیری و کنار بزاری مثل قابلمه مسی پارچ و لیوان مسی و...

اینا قدیمی نمیشه 

ولی در کل بهتره که الان پولتو طلای مستعمل بخری اون موقع بفروشی و جهاز بخری 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

حد اقل بزار نوزده یا بیست عروسش کن اون موقع سن خوبیه ادم شور شوق جوونی داره و واقعا به وجود یه مرد نیاز داره 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡
مثلا میتونی چیز های مسی و خوشکل براش بگیری و کنار بزاری مثل قابلمه مسی پارچ و لیوان مسی و... اینا ق ...

خودمم همین نیت و داشتم ولی ۳ تا دوست دارم یکی شون از ۵ سالگی شروع به خرید کرده و الانم دخترش ۱۹ سالشه عقد کرده و اون یکی ۱۳ سالشه تمام پتو هاشو و پارچه لحافتیشو خریدیه این قدر گفتن که من وسوسه شدم به خرید

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
نه عزیزم من دوست دارم دخترم بعد انتخاب رشته و شرکت در کنکور براش تصمیم بگیریم البته اگه  بذارن ...

مادر یعنی یه حامی قاطع و محکم تا لحظه مرگ . محکم وایستا و نذار دخترت زیر سن بلوغ عقلی و عاطفی ازدواج کنه و یه نر پدوفیل ازارش بده . بخوای حتما میتونی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
حد اقل بزار نوزده یا بیست عروسش کن اون موقع سن خوبیه ادم شور شوق جوونی داره و واقعا به وجود یه مرد ن ...

تمشک نوزده سالگی آدم مشغول دانشگاه و کارآموزی و دوست بازیه کجا بوجود مرد نیاز داره 😂 کی تو فاز بشور و بپزه تو اون سن

حد اقل بزار نوزده یا بیست عروسش کن اون موقع سن خوبیه ادم شور شوق جوونی داره و واقعا به وجود یه مرد ن ...

اره دوست دارم دختر فهمیده باشه و سیاست لازمه و من دیگه خیالم راحت تازه من هنوز برا داماد داری خیلی کم سنم

پس کلا سن ازدواجتون پایینه همسن هستیم بچه های من سه ساله و یکساله هستن  شاد و سلامت باشید عزیز ...

دیگه اینجا این جوریه   ولی هستن کسایی که تو ۲۳ و بالا تر که ازدواج نکردن   حالا دختر منم تمایلی به ازدواج نداره و خدش دوست داره یه کسی بشه برا خودش و استقلال مالی داشته باشه چه می دونم من همه جور ادم دیدم هم خوش بخت هم بدبخت طرف خودش متخصص زنانه و شوهرش متخصص اطفال بعد خودشون دو تا بچه معلول   یا نه طرف ارایشگر و شوهر معتادو علاف   

دیگه اینجا این جوریه   ولی هستن کسایی که تو ۲۳ و بالا تر که ازدواج نکردن   حالا دختر منم ت ...

بنده های خدا 

دنیاست دیگه بالا پایینش معلوم نیست ولی خب بچه معلول با پدر و‌مادر پزشک قطعا شرایط بهتری داره اونام شانسشون این شده

اره خب فرهنگ شهرا و خانواده ها متفاوته من تا قبل از نی نی سایت فکر میکردم زیر هجده عقد محضری نمیکنن دیگه اینجا چون فرهنگای مختلف هست فهمیدم هنوز ممنوع نیست ایشالله موفق باشه دخترت

تمشک نوزده سالگی آدم مشغول دانشگاه و کارآموزی و دوست بازیه کجا بوجود مرد نیاز داره 😂 کی تو فاز بشور ...

خخخ باور کن همه ی دختر های نوجون که میرن دوست میشن به خاطر همون هیجانات هست که نمیتونن کنترلش کنن

و ذاتا به جنس مخالف کشش پیدا میکنن 

ولی حرف شما رو هم قبول دارم