چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
انشاالله که هر چی خیره برا دخترت پیش بیاد..از ته قلبم ارزو میکنم یه رشته خوب قبول بشه چون خودمم یه دختر ده ساله دارم...انشاالله همه بچه هامون عاقب به خیر بشن
مثلا میتونی چیز های مسی و خوشکل براش بگیری و کنار بزاری مثل قابلمه مسی پارچ و لیوان مسی و... اینا ق ...
خودمم همین نیت و داشتم ولی ۳ تا دوست دارم یکی شون از ۵ سالگی شروع به خرید کرده و الانم دخترش ۱۹ سالشه عقد کرده و اون یکی ۱۳ سالشه تمام پتو هاشو و پارچه لحافتیشو خریدیه این قدر گفتن که من وسوسه شدم به خرید
میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
پس کلا سن ازدواجتون پایینه همسن هستیم بچه های من سه ساله و یکساله هستن شاد و سلامت باشید عزیز ...
دیگه اینجا این جوریه ولی هستن کسایی که تو ۲۳ و بالا تر که ازدواج نکردن حالا دختر منم تمایلی به ازدواج نداره و خدش دوست داره یه کسی بشه برا خودش و استقلال مالی داشته باشه چه می دونم من همه جور ادم دیدم هم خوش بخت هم بدبخت طرف خودش متخصص زنانه و شوهرش متخصص اطفال بعد خودشون دو تا بچه معلول یا نه طرف ارایشگر و شوهر معتادو علاف
میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
دیگه اینجا این جوریه ولی هستن کسایی که تو ۲۳ و بالا تر که ازدواج نکردن حالا دختر منم ت ...
بنده های خدا
دنیاست دیگه بالا پایینش معلوم نیست ولی خب بچه معلول با پدر ومادر پزشک قطعا شرایط بهتری داره اونام شانسشون این شده
اره خب فرهنگ شهرا و خانواده ها متفاوته من تا قبل از نی نی سایت فکر میکردم زیر هجده عقد محضری نمیکنن دیگه اینجا چون فرهنگای مختلف هست فهمیدم هنوز ممنوع نیست ایشالله موفق باشه دخترت