2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 50 پست
ببخشیدا الان تو مدرسه دخترم حتی از رشته تجربی صحبتم نمی کنن میگن این رشته اونقدر  خواهان داره و ...

تا دختر شما به کنکور برسه صد مدل تغییر بوجود میاد فقط تجربی نیست که همون فنی حرفه ای بره خیاط زبردست بشه نقشه کش بشه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببخشیدا الان تو مدرسه دخترم حتی از رشته تجربی صحبتم نمی کنن میگن این رشته اونقدر  خواهان داره و ...

.انشاالله یه رشته خوب میره...ولی از الانم جهاز خریدن درست نیست گلم هم به قول دوستان دمده میشه هم از الان میفته تو ذهن دخترت که این جهاز منه و به فکر شوهر کردن میفته....ولش کن بابا بزار بچگی کنه نوجوونی کنه..جوونی کنه کیف کنه..اگه پول دارین براش بزارین کنار یا طلا بخری تا اون موقه هم خدا بزرگه

نظر من اینه گلم بازم خودت میدونی فدات شم

تا 

جانی و جهانی ..ای دل و جانم همه تو..
از الان فکر شوهر ننداز تو ذهن دخترت

انداختن نداره  تا حالا ۴ تا خواستگار رو جواب کردیم هر ماه یکی از دوستاش عروس میشه  تو فامیل هر کی می خواد زن بگیر از ۱۴ تا ۱۸ رو میگیره  

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
.انشاالله یه رشته خوب میره...ولی از الانم جهاز خریدن درست نیست گلم هم به قول دوستان دمده میشه هم از ...

ممنون 

انداختن نداره  تا حالا ۴ تا خواستگار رو جواب کردیم هر ماه یکی از دوستاش عروس میشه  تو فامی ...

اها پس خودتون دوست دارید از الان شوهر بدید  واقعا متاسفم براتون بعید نیس فردا یه خواستگار خوب داشته باشه  شوهرش ندید  بیچاره دخترتون

فعلاکه نمیشه کاری کرد توم که عجله نداری...امااگههههههههههه وضع خوب شدحتماوسیله برقیاشوحداقل بخرامابرابقیه وسیله هاش پول بذارکنار

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
اها پس خودتون دوست دارید از الان شوهر بدید  واقعا متاسفم براتون بعید نیس فردا یه خواستگار خوب د ...

نه عزیزم من دوست دارم دخترم بعد انتخاب رشته و شرکت در کنکور براش تصمیم بگیریم البته اگه  بذارن