2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 50 پست
بنده های خدا  دنیاست دیگه بالا پایینش معلوم نیست ولی خب بچه معلول با پدر و‌مادر پزشک قطعا شرای ...

نه عزیزم من به قسمت اعتقاد دار خواهر خودمم تو دوم دبیرستان رشته فنی درس میخوند تو همون سن شوهرش دادیم بعد ۲ سال بچه دار شد بچش شد ۲ سالش با همراهی شوهرش شروع کرد به درس خوندن و لیسانس گرفت و بعدم با تولد بچه ی دومش و ۳ ساله کردنش دوباره داره میخونه اونم روانشناسی در دانشگاه دولتی

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
این پولا که هر روز داره ارزشش کمتر میشه اگه پارسال با ۱۵۰ میتونستی یه اتو بخری الان جنسنه بدرد نخورش ...

طلا بخر بعد اون موقع چه واسه جهاز چه واسه دانشگاهش بفروش

ديگران راقضاوت نكنيم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم من به قسمت اعتقاد دار خواهر خودمم تو دوم دبیرستان رشته فنی درس میخوند تو همون سن شوهرش دادی ...

عزیزم بحث این نیست که نشه درس خوند بحث اینه که هر آدمی باید به بلوغ فکری و قدرت قضاوت برسه بعد تصمیمات مهم زندگیشو بگیره این دیگه بحث سلیقه من و شما نیست هزاران تحقیق و بررسی روش شده شما روانشناسی پیدا کردی که بگه زیر هجده سال وقت ازدواجه؟

بعدم من درسمو با بچه دارم ادامه میدم کار درستی نیست ظلم به هم مادره هم بچه الان خواهر شما اگر رشته سختی میخواست بخونه اونوقت میدونی چه فشاری روش میومد یا اصلا فکر میکنی شدنی بود؟ 

شما چون تو فرهنگتون رایجه و خودت هم زود ازدواج کردی شاید نتونی درک کنی این دوران آسایش و بیخیال که از بچه ها میگیرن چقدر حیفه 

به هر حال من نمیخوام موضوع تاپیکت منحرف بشه انشالله هر تصمیمی میگیرید موفق باشید 

ممنونم از راهنمایی تون پس با خرید همون طلا شروع می کنم و به دخترم حق تصمیم گیری رو میدم انشالله عاقبت بخیر شن تموم بچه هامون مادر و پدر که بده بچه شون رو نمی خوان و هر کس با عقل خودش مصلحت بچه شو حساب میکنه منم به نظر شما دوستان احترام می ذارم و خواهشا برا دخترم دعا کنید 

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه

نه عزیزدلم تا زمان عروس شدنش کلی این جهاز قدیمی میشه. بعدم اینکه شاید اوضاع بهتر شد. ما یکی از اقواممون از 1سالگی دخترش شروع کرد خرید جهاز طی 17-18 سال خرید اولم از بزرگامثل تلویزیون و جارو برقی و یخچال و ماشین لباسشویی شروع کرد، زد و دخترشم تمایل به ازدواج نداشت دیگه 32-31 خواست ازدواج کنه، ولی باور کن تمام جهازشو از اول رفت خرید، حقم داشت چون یخچال و گاز و ماشین لباسشوییش انقدر قدیمی بود که نمیخواست ببره فکرکن مثلا یخچال مال 25 سال پیش بود! حالام مامانش مونده و یه زیر زمین جهاز نوی بسیار قدیمی.

روح من دیوانه ی پرواز بود... (فریدون مشیری)