2777
2789
عنوان

نمیدونم چمه؟!!...یه حس عجیبی دارم...

1078 بازدید | 60 پست
سلام من شنبه وقت سز دارم از سر شب همش دلم میخواد گریه کنم احساس میکنم یه تیکه از وجودم و میخوان ازم جدا کنن با اینکه تکونای پسرم کم بود تو دوماه آخر ولی حس میکنم دلم تنگ میشه و احساس خلأ می کنم
نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت , فردا هم هست...
خوشکله ایشالا پسرت میاد بغلت اونوقت اینقد ورجه وورجه کنه که دیگه احساس خلا نکنی

نگران منی به تو قرصه دلم تو کنار منی نمی ترسه دلم بغلم کن ازم همه چیمو بگیر بذار گریه کنم پیش تو دل سیر..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفا چیه؟ من بیصبرانه منتظر اونروزم.یعنی میشه این چند ماه منم بگذره و وقت سز داشته باشم؟ خوشحال باش عزیزم .عشقت داره میاد بغلت چی از این بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی هیچ علتی دوستت دارم و این دلیلی ست بر نقض برهانی که علت میطلبد.......
بچه ها با اینکه بارداری خیلی سختی داشتم و از هفته 6 استراحت بودم ولی انگار عادت کردم دوست ندارم تغییر شرایط و بپذیرم دیونه شدم،نه؟
مریم منم روزشماری کردم که تموم بشه یه لیوان آب و باید میدادن دستم خودم نمیتونستم از جام بلند شم ولی حس الانم گیجم کرده!!!
واااای خوش به حالت ... نی نیتو بغل می گیری ... دست و پاشو می بوسی ... گردنشو بو می کنی .... واااای کاش برای منم زود بگذره ... عاشق بغل کردنشم
خدایا مواظب همه نی نی ها باش.خاله ها میشه برای سلامتی همه نی نی ها یه صلوات بفرستین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خداجونم شکرت ...