2777
2789
عنوان

اینجا پزشک هست

71 بازدید | 10 پست

مدتیه زیر دنده سمت چپم تیر میکشه علتش چی میتونه باشه کسی هست که مثل من باشه یا فهمیده باشه واسه چیه؟

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏
از خیلی چیزا میتونه باشه بیشتر توضیح بده  این مدت چکاپی چیزی ندادی؟ دست چپت درد نمیکنه؟ پشت ...

چرا دقیقا همینامم درد میکنه 

جدیدا که نه آخرای شهریور چکاب کامل دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خیلی چیزا میتونه باشه بیشتر توضیح بده  این مدت چکاپی چیزی ندادی؟ دست چپت درد نمیکنه؟ پشت ...

علتش چی میتونه باشه؟؟

چرا دقیقا همینامم درد میکنه  جدیدا که نه آخرای شهریور چکاب کامل دادم

معدته به احتمال زیاد حتما برو دکتر و یه اکو قلبم بده چون دست چپت درد میکنه ممکنه از اون باشه ولی چون کتفتم درد میکنه باز احتمال داره معده باشه 

در هرصورت نمیشه همیطوری گف

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم 
معدته به احتمال زیاد حتما برو دکتر و یه اکو قلبم بده چون دست چپت درد میکنه ممکنه از اون باشه ولی چون ...

آخرین بار که رفتم یعنی همون شهریور بهش گفتم واسه قلبم بهم گفت قلبت مشکل نداره گفتم اگه احتیاجه برم متخصص قلب اکو انجام بدم گفت نه قلبت سالمه

قبلنا من خیلی زیاد استرسی بودم اضطراب و تپش قلبم داشتم بطوری که حس میکردم اکسیژن نیست نفس بکشم بارها دکتر رفتم نوار قلب و اینا گفتن استرس و اضطراب 

حالا یه چندماهییه که زیر دندم درد میکنه دست چپو پشت نزدیک یساله گاهی اوقات درد میگیره

آخرین بار که رفتم یعنی همون شهریور بهش گفتم واسه قلبم بهم گفت قلبت مشکل نداره گفتم اگه احتیاجه برم م ...

احتمالا معدت عصبیه ! همه اینا از معدته ، یه دکتر خوب برو 

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم