2777
2789
عنوان

کی بیداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 81 پست
چرا جدا نمیشید ازش ؟  مارال و علی کی هستن

مارال دختر کوچیکمه، علی هم شوهرمه، عزیزم جدا شدن به همین راحتی نیست که، زندگی باران خراب شده بسه دیگه نمیتونم زندگی این یکی رو هم خراب کنم

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وایییی خیلیییی سخته یه لحظه خودمو گذاشتم جات اصلا ادم تحملشو نداره،خدا بهت صبر بده عزیزم،کاش میتونستی و ازدواج دوم نمیکردی چون بچت پیش خودت بوده اون گناهی نداره خودش که نخواسته بیاد این دنیا شما اووردینش،ولی حالا که ازدواج کردین یه جوری بهش محبت کنین نیازاشو برطرف کنین که بابا یادش بره،ایشالا که رفتار شوهرتم باهاش خوب بشه

عزیزم بحثش طولانیه خانمی بخدا اصلا حال ندارم باز تعریف کنم اگه دوست داشتی تاپیکای قبلیمو بخون متوجه ...

گلم چندتا تاپیکاتو خوندم الان.هنوزم دارم میخونم خدا کمکت کنه و صبرت  بده و قدرتی ک سرپا نگهت داره. بمیرم واسه خودت و بچه هات 😔😔😔😔

اصلا با هم حرف نمیزنیم، دیگه بیشتر از این کشش دعوا ندارم بارانم بچم از دفعه قبل انقدر ترسیده که دلم ...

خوب کاری میکنی اینطوری ارامش خودتم بیشتره.اصلن وهرگز دیگه اگه پولی داری  نذار این بفهمه و بهش نده. داغ شدم وقتی فهمیدم پولتو دادی برا خونه بهش😔😔

رفتم تاپیکات رو خوندم 

انشاالله که خدا مشکلت رو حل میکنه ایمان داشته باش و ازش از ته دلت بخواه

قرآن بخون چله بگیر هر کاری از دستت برمیاد انجام بده 

خوندم ولی نفهمیدم رابطت از کی اینجوری شده 

بالاخره که از اول ایجوری نبوده که تصمیم به بجهی دوم هم گرفتی 

ببین چه رفتاری کردی که انقدر بد شده

اشتباه بزرگت جایی بود که وقتی بچه داشتی با یه آدم مجرد ازدواج کردی 

حالا که ازدواج کرده بودی باید تمام غرورت رو زیر پات میزاشتی و غلام خودش و خانوادش میشدی 

تا یکم دوست داشته باشن 

بالاخره این رابطه از یه جایی خراب شده دیگه از اول که اینجوری نبوده ؟

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
عکس العمل شوهرت چی بود وقتی رفت تو بغلش؟؟

من ندیدمشون تو اتاق بودن فقط صدای حرف زدن بارانو میشنیدم

وایییی خیلیییی سخته یه لحظه خودمو گذاشتم جات اصلا ادم تحملشو نداره،خدا بهت صبر بده عزیزم،کاش میتونست ...

باور کن من تا اونجا که میتونم از جونم واسش مایه میذارم ولی به هر حال اونم محبت پدر میخواد، بچمو هرکس ببینه می‌فهمه کمبود محبت داره، اصلا ناراحت و پرخاشگر شده

گلم چندتا تاپیکاتو خوندم الان.هنوزم دارم میخونم خدا کمکت کنه و صبرت  بده و قدرتی ک سرپا نگهت دا ...

خدا نکنه عزیزم

خوب کاری میکنی اینطوری ارامش خودتم بیشتره.اصلن وهرگز دیگه اگه پولی داری  نذار این بفهمه و بهش ن ...

چیکار میکردم نمی‌تونستم با بچه بمونم تو خیابون که، فقط اشتباه کردم گذاشتم اون قولنامه رو ب نام خودش بنویسه، الانم فعلا مهریه و نفقمو گذاشتم اجرا 

من ندیدمشون تو اتاق بودن فقط صدای حرف زدن بارانو میشنیدم

عزیزم شاید خدا مهر بارانو ب دست شیرین زبونیای خود باران  ب دل علی شوهرت بندازه.از کجا معلوم.تو رو خدا فقط تو یکم اروم باش .بقول دوستمون عادی سازی کن .تا از لجش کم کنه.تو خسته و عصبانی ای ازش و هی حرف میزنی اونم هی لج میکنه .فداتشم اروم شو یکم .ب خدا اعتماد کن .و بسپار ب حودش.بگو خدایا من ب تو اعتماد میکنم .پس ب بهترین نحو درستش کن😘😘

چیکار میکردم نمی‌تونستم با بچه بمونم تو خیابون که، فقط اشتباه کردم گذاشتم اون قولنامه رو ب نام خودش ...

اره عیب نداره گذشته فدات.

ببین من تهرانم کاش میتونستم حداقل تو نگهداری بچت بهت کمک کنم.چون هم بچه دوست دارم هم صبح تا شب بیکار و تنهام.اگه کمکی از من برمیاد خواهشا بگو.

باران مهد میره؟بخاطر لباسی ک تنشه میپرسم