2777
2789
عنوان

کی بیداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 81 پست
انشاالله بمیره که هم من راحت شم هم بچه ها، این حیوون داره اینه بچه هامو خراب میکنه

عزیزم بمیرم برات .چی شده؟خدایا ما زن ها رو دست ادم بدا نسپر .ماها ارزوهایی داشتیم برا خودمون.ماها ناز کش مون مامان باباهامون بودن😭😭😭

من دارم اماده میشم برم سر کار.چرا ابان اومد

هیچی فقط بعضی شبا واسه خوابیدن میاد

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک نمیدونم جریان چیه ولی اگه واقعن پدر بی لیاقتیه چون میگن دوری دوستی الان بچه ات درک نمیکنه وقتی هم بزرگ میشه یاد زحتمای ک واسش کشیدی نمی افته و چون نیاز بیشتر ب پدرش می بینه سمت اون خود ب خود کشیده میشه باید طوری باهاش رفتار کنی و محبت کنی و و طوری تربیتش کنی ک همیشه بهت وفادار و قدر دان زحمات باشه متاسفانه ما هم یه آشنا داشتیم مادر بیچاره شوهرش طلاقش داده بود یه عمر جوانی و زیبایی زندگیش ب پای بچه ریخت آخر سر گذاشت رفت پیش پدرش اونم پدری ک پدری نکرده بود پی عیاشی خودش بود 

نمی‌دونم واللا اگه تو میدونی کجا بوده منم میدونم

ای بابا این چه وضعیه اصلا نگاش نکن آشپزی هم نکن رفته تفریحشو کرده حالا اومده چندروز استراحت و مفت خوری کنه باز بره اصلا روی خوش بهش نشون نده بره گمشه واسه همیشه بی مسوولیت

عزیزم بمیرم برات .چی شده؟خدایا ما زن ها رو دست ادم بدا نسپر .ماها ارزوهایی داشتیم برا خودمون.ماها نا ...

ممکن دیگه خیلی وقته ارزو های خودم یادم رفته فقط تنها ارزون اینه بارانم یه روز طعم خوشی رو بچشه، این حیوون داره با اینکه بچه بازی میکنه، امروز مربیش بهم می‌گفت باران خیلی عوض شده خیلی تو خودشه، باران من به شدت بچه شاد و شلوغی بود یعنی محال بود تو یه جمعی بره و همه شیفته اش نشن

من بیدارم لطفا بچتو وارد بحثاتون نکن دختره بابایی

اون بچه دقیقا خودش وسط بحثه، موضوع بحث اونه اصلأ

تو خانواده نداری یا شوهرت پدر مادر نداره که ازش بپرسن چرا نمیاد؟ خودت نمیدونی و نمیپرسی که شوهرت چر ...

نه واسم مهم نیست بره به جهنم ایشاللا هیچ وقت نیاد، خونواده منم اصلا براشون اهمیت نداره سالی ی بارم زنگ نمیزنه بگن مردی یا زنده ای

حالا دعوا نکن باهاش ک اعصاب خودتو بهم بریزی گلم..انگار ن انگار ک هست .ولش کن😔یا اگه موقعیتش بود باه ...

راس میگی نباید دعوا کنی اوضاع وخیم تر میشه ب نظرم ب اندازه بی محبتی و بی محلی اون باید محبت کنی مهربون تر بشی نسبت ب بدی هاش بی خیال بشی هرچی بدی کرد خوبی کنی اینجوری شاید  به خودش بیاد 

نه واسم مهم نیست بره به جهنم ایشاللا هیچ وقت نیاد، خونواده منم اصلا براشون اهمیت نداره سالی ی بارم ز ...

وقتی پدر دخترت شوهر سابقته ، چه توقعی از همسر الانت داری‌؟

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم