2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 22818 بازدید | 45 پست
شوهرم میگه داداش من خوبه.خدایی هم تواینچیزاش خوبه.میری خونه ش حسابی هواتوداره.مجردم بود همه جارو میب ...

حق با شوهرته 

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir
میگم چون بچه پولداره تحویلش میگیرن کاش ماها اینکارا رو کنیم محلمون دیگ نمیدن بقران

بخداهرچی کمتربه بقیه بهابدی عزیزتری...

دوتاجاریام اینجورین.همه هم میدونن.امامن هرچی خوبی باشه درتوانم براخونواده شوهرم میکنم.بافتنی برا پدرشوهرمادرشوهرم میبافم.همش دعوت کن عزت احترام.رفتارم کلابااونافرق داره.اماباز همه جاریا یکی هستیم.منم زورم میاد به شوهرم میگه حدااقل یه فرق بزارن.هرکاربرامن میکنه برااونام داره میکنه دیگه مامانت.میگه براپسرش میکنه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید منتظرن تو خودتو قاطی کنی باهاشون سرصحبت و بازکنی

ولشون کن اوایل خیلی به این مسله اهمیت میدادم الان نه دیگه . هرچی حرف و شنوخی کنم انا بامن سردن . فکرکنم منو نمیخوان چون اوایل ازدواج مخالف بودن بعد قبول کرن

ولشون کن اوایل خیلی به این مسله اهمیت میدادم الان نه دیگه . هرچی حرف و شنوخی کنم انا بامن سردن . فکر ...

اوووو پس همونه...بازخونواده شوهرمن همه ازدم مخالف سرسخت بودن.چون مذهبامون فرق میکرد...اماخداروشکر بعدش اوکی شدن

اشتباه من این بود خودم شوهرم سوق دادم اون سمت...گفتم جواب مادرتونده زشته.مادرته...جاریموبخشیدم.ازخطا ...

عزیزم منم همیشه بهش میگم احترامشونو داشته باشه، حتی هيچوقت بهش نگفتم بهشون زنگ نزنه، چیزی نگفتم تا خودش به این نتیجه برسه که محبت باید دوطرفه باشه 

خدایا مراقب پسر و همسر و عزیزانم باش....
خب نکن توم مث اونا باش

واقعاازاین ببعدهمین تصمیموگرفتم..

دوهفته قبل پدرشوهرم گفت اگه میتونی برام جلیقه بباف.گفتم باشه.آبجیم دیددستام کنده بنده خداگفت بده من ببافم برات.به پدرشوهرم گفتم که بدونه خونواده من کین اونای دیگه کین.مادرشوهرم بجای تشکر و ذوق گفت نمیدونی مگه عروست تنبله.بدم اومدازش..همون شد که دیگه نخام کاری کنم براشون.والا

عزیزم منم همیشه بهش میگم احترامشونو داشته باشه، حتی هيچوقت بهش نگفتم بهشون زنگ نزنه، چیزی نگفتم تا خ ...

فک کنم الان داره کم کم به این نتیجه میرسه...اخه سری قبل گفت دیگه داداشم اینااومدن دعوتشون نمیکنیم.

دلیلش اینه که جاری شما میگه دوست ندارم زنگ بزنی ولی تو نگفتی به شوهرت. اگه خیلی اذیت میشی و شوهرتم ...

من صدبار دعوا هم کردم انگار نه انگار بدتر هم میشن

این مدام لخته با ی تاب و شلوار نازک ک لباس زیراشم معلومه زیرش و بدون روسری 

رو نده بهش من باشم نمیذارم دیگه شوهرم بهش زنگ بزنه 

شوهر من لج میکنه بدتر میکنه 

اون اشغال هم همش بهش زنگ میزنه تو واتساپ هم همش بهش پیام میده شوهرمم پاک میکنه من نبینم چتاشو 

من با همسرم مشکل داشتم با خانواده اش هم داشتم پیش یه خانومی به اسم یلدا که یکی تو همین سایت معرفی کرده بود فال دارچین و حنا گرفتم خیلی خوب گفت. پدرشم دعا میده ما که راضییم.

۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷