2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 22818 بازدید | 45 پست
چرا اخه

نمیدونم والا از منم کوچیک تره از بس که سوگلی بوده هرکاری دلش بخواد میکنه خیالش راحته پشتش گرمه . تو یه ساختمونم زندگی میکنیم . الان همش تو فکراینم رفتم خونه ناراحتیمو چجوری بروز بدم ب شوهرم گه حقو انقد ب اینا نده بدونه ناراحتم فردا هی توقع نکنه برو فلان کن 

خب من ناراحت میشم.چرراون ارزش و برامن نمیزارن.بعدعقداولینبارکه رفتیم خونشون.سه شب موندیم بااصراربراد ...

ادمایی ک هیچ کاری نمیکنن و باز هم عزیزم زبون چخانی دارن و الکی از هرچیزی ک حتی بدشون میاد جلو خانواده همسر ازش تعریف میکنن این میشه ک طرف هم فک میکنه خوبه و دوسش دارن درصورتی ک همش تظاهر...عین جاری من 

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیلش اینه که جاری شما میگه دوست ندارم زنگ بزنی ولی تو نگفتی به شوهرت. اگه خیلی اذیت میشی و شوهرتم ...

جاری من سیاست داره فقط.من خیلی ساده م.هرکسی بهم بدی هم کنه باخوبی رفتارمیکنم باهاش وقتی میادخونه م.به مامانم رفتم.

میفهمم چی میگی متاسفانه بعضیا اداب معاشرتشون خیلی ضعیفه و واقعا بعضی چیزا رو بلد نیستن مثلا همینکه ش ...

خدایی من تو دلم هیچی نبود.بعداون قضیه شوهرموقانع کردم که کارش اشتباهه...اما بازهمش میگفت زنش کرده.داداشمودوس دارم.نمیتونین ماروازهم جداکنین.گفتم برادرتم به زنش همینومیگه؟ گفت آره.گفتم اگه میگفت جرات نمیکرد ماروبزاره بره.اونروزم بحثمون شده بود.وسطش گفت آبروی اونارم بردی.مگه خونواده توحرفی میزنن من به کسی چیزی میگم.گفتم چراآبروشونو بردم؟ همون رفتاری که با خونوادت دارم همونجورم باخونواده خودم دارم.تازه شماهارو بهترتحویل میگیرم.حس میکنم خیلی اشتباه کردم دوباره بهش رو دادم.فقط بخاطر شوهرم بود...

چون پولدار زادست والا

خیلی کلاس میزاره و خودشو دست بالامیگیره...شوهرمم میدونه اینچیزارو ها امانمیدونم باز گاهی یه حرفایی میزنه یا عمل میکنه که میمونم توش

جاری من سیاست داره فقط.من خیلی ساده م.هرکسی بهم بدی هم کنه باخوبی رفتارمیکنم باهاش وقتی میادخونه م.ب ...

منم مثل تو هستم متاسفانه ولی شوهرم حرفمو گوش میده بخاطر این اخلاقم البته ما نه سالو نیمه که ازدواج کردیم و دیگه میدونه که تو زندگی همیشه حق با خانم خونه هست 😁

خدایی من تو دلم هیچی نبود.بعداون قضیه شوهرموقانع کردم که کارش اشتباهه...اما بازهمش میگفت زنش کرده.دا ...

به نظرم به هیچ عنوان نذار به خاطر همچین موضوعی تنش بین خودت و شوهرت ایجاد شه، اتفاقا بذار بدونه تو با اینکه از رفتار جاریت ناراحتی اما به خاطر شوهرت که دوست داره با داداشش رفت و آمد کنه گذشت میکنی حتی بهشم بگو گاهی اوقات که بدونه به خاطر اون هست، 

به خاطر ی آدم بیخود زندگیت رو خراب نکن

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir
شوهره منم خیلی احساسیه، اوایل ازدواج همش میزنگید حال خواهر برادراشو میپرسید،بعدها که دید اونا اصلا ا ...

اشتباه من این بود خودم شوهرم سوق دادم اون سمت...گفتم جواب مادرتونده زشته.مادرته...جاریموبخشیدم.ازخطاهای خونوادش گذشتم.فک کردم خبریه و همیشه همینه.کاری کردم خوبیای بقیه رو ببینه حالا پاش بیفته واسه من شاخ میشه

ادمایی ک هیچ کاری نمیکنن و باز هم عزیزم زبون چخانی دارن و الکی از هرچیزی ک حتی بدشون میاد جلو خانواد ...

جاری من خدای سیاسته.بشوربزارش کنار همچین باسیاست رفتارمیکنه کف میکنی

خیلی کلاس میزاره و خودشو دست بالامیگیره...شوهرمم میدونه اینچیزارو ها امانمیدونم باز گاهی یه حرفایی م ...

میگم چون بچه پولداره تحویلش میگیرن کاش ماها اینکارا رو کنیم محلمون دیگ نمیدن بقران

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
منم مثل تو هستم متاسفانه ولی شوهرم حرفمو گوش میده بخاطر این اخلاقم البته ما نه سالو نیمه که ازدواج ک ...

شوهرمنم به حرفم میکنه که.ولی یه سری جاها ازدستش درمیره.شایدم چون اولشه

به نظرم به هیچ عنوان نذار به خاطر همچین موضوعی تنش بین خودت و شوهرت ایجاد شه، اتفاقا بذار بدونه تو ب ...

شوهرم میگه داداش من خوبه.خدایی هم تواینچیزاش خوبه.میری خونه ش حسابی هواتوداره.مجردم بود همه جارو میبرد میگردوند.سنگ تموم میزاشت...امازنش خیلی کرمه.شوهرم میگه نمیتونه زنشو بزنه که.چیکارکنه.مجبوره تحمل کنه.دومادسرخونه هم هست تقریبا.توساختمون پدرزنش یه خونه دادن بهشون اونجازندگی میکنن