2777
2789
عنوان

جاری

22818 بازدید | 45 پست

من یه جاری دارم راه دوره.ازخونواده پولدارم هستن.اصلا بهش حسودی نمیکنما ولی ازیه موضوعی ناراحتم...همه ازجمله شوهرم همش بهش زنگ میزنن.مخصوصاالان که حاملست.حالشومیپرسن.لحظه شماری میکنن کیبچش بدنیامیادو...باایناشم کارندارم.بچه برادرشه ذوق داره.مشکلم اینه چرااونااینجوری نیستن؟ برادرشوهرم هیچوقت بمن زنگ نمیزنه یابخادباهام حرف بزنه...اماشوهرمن میزنگه بهشون

خخخخ من با شوهرم قهر بودم جاریم بلاکم کرد الان اومدم پول قرعه کشی بدم اینم اومد مث گاو سرشو انداخت اومد تو نه سلامی ن علیکی هنوز نمیدونم مشگلش چیه منم سرم پایینه همش تو گوشی ام ک نبینم ریختشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم زندگی ما از همشون بهتره...بااینکه مامیریم همچین زحمتی به خودش نمیده پذیرایی کنه اماوقتی اون میاد بهترین غذاهاو میوه هارو جلوش میزاریم.اون حتی میوه هم نمیخره...باوجوداینکارا باز عزیزه .

شوهره منم اوایل نسبت به جاریم اینجوری بود و خیلی احترامشو داشت ولی به مرور زمان که دید برادره خودش کاری به کاره من نداره اونم شد مثل برادرش الان با جاریم فقط سلام و خداحافظ 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....

بشوهرت بگو واس چی وقتی داداشت بامن ح نمیزنه توبازنش میزنی منم یسالو نیم نامزدکردم برادرشوهرعتیقم کلا دوسه کلمه باهام حرف زده اگ زن بگیره نامزدم بازنش زیادحرف بزنه اعتراض میکنم

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐

دلیلش اینه که جاری شما میگه دوست ندارم زنگ بزنی ولی تو نگفتی به شوهرت.

اگه خیلی اذیت میشی و شوهرتم منطقیه بهش بگو کمار تماس بگیره و به گوشی برادرش زنگ بزنه 

راستی برادرشوهرای کوجیک وقتی مجردن مثل خواهرشوهرن خیلی با خواهر و عروس صمیمی تر هستن نگران نباش.

من شوهرم با جاری بزرگم خیلی راحت تره و حتی زنگم بهش میزنه ولی به کوچیکه که جدیدم هست اصلا شمارشو نداره و خیلی رسمی هست 

البته جاریای من هردوشون خانم و با شخصیت هستن 

آدما با هم فرق دارن هر کی ی اخلاقی داره

خب من ناراحت میشم.چرراون ارزش و برامن نمیزارن.بعدعقداولینبارکه رفتیم خونشون.سه شب موندیم بااصراربرادرشوهرم.جاریم مارو گذاشت با خونوادش رفتن تفریح.خیلی بهم برخورد.رفتم به خونواده شوهرم گفتم اینکارو کرد که بدونن فرداروز اگه نرفتم خونش علتش چیه.نگن حسوده...زبونشکن درازبود میگفت آبرومونوبردین ...شوهرم خدایی اونموقع خیلی ازپشتم دراومد.برادرشوهرم پرروپررو برگشته بود گفته بود چون دیر جوش میخوره زنت زنم نبرده باخودش.درحالی که من کاملا خونگرمم.وقتی هم اومدن شهرمون شوهرم هی اصرارداشت دعوتشون کنیم...دیدم خیلی مشتاقه گفتم بخاطر تو میبخشمش بگو بیان.چندین باردعوتشون کردیم اما.....

منم داداشای شوهرم زنگم میزنن شوهر اجیاش زنگم میزنن اجیاش زنگم میزنن تو عروسا فقط ب من زنگ میزنن😑

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
خب من ناراحت میشم.چرراون ارزش و برامن نمیزارن.بعدعقداولینبارکه رفتیم خونشون.سه شب موندیم بااصراربراد ...

پس حدس من درست بود جاری شما دوست نداره ارتباط بگیره منطقی با شوهرت حرف بزن و خواسته اتو بگو

خب من ناراحت میشم.چرراون ارزش و برامن نمیزارن.بعدعقداولینبارکه رفتیم خونشون.سه شب موندیم بااصراربراد ...

میفهمم چی میگی متاسفانه بعضیا اداب معاشرتشون خیلی ضعیفه و واقعا بعضی چیزا رو بلد نیستن مثلا همینکه شما خونه برادرشوهرت بودی و جاریت شمارو تنها گذاشته و رفته گردش واقعا از کسی برمیاد که آداب معاشرت ضعیفی داره، شما خودتو ناراحت نکن ، بی خیال 

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

شوهره منم خیلی احساسیه، اوایل ازدواج همش میزنگید حال خواهر برادراشو میپرسید،بعدها که دید اونا اصلا اونطوری نیستن الان ديگه نمیزنگه بهشون مگراینکه کاری داشته باشه باهاشون،همیشه ام میگه توو این دوره زمونه همه به نفع خودشون کار میکنن حتی خواهر برادر آدم فقط باید بفکره ترقی زندگی خودش باشه 

خدایا مراقب پسر و همسر و عزیزانم باش....