2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق سابقم الان تو اتاق خواب خوابیده و غیرقابل فراموش

اولین عشق به نظر من فراموش نمیشه هیچ وقت البته بقیه هم همینطوره ولی اولی خب مسلما چون اولین تجربه عشق هست شیرین تره تو ذهن ماندگارتره

فراموش نميشه

١١ سال شد اما فراموش نشد 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
عشق سابقم الان تو اتاق خواب خوابیده و غیرقابل فراموش اولین عشق به نظر من فراموش نمیشه هیچ وقت البته ...

بعد از اولین عشقت که الان تو اتاق خواب خوابیده تجربه عشق دیگه رو از کجا میدونی که فراموش نمیشه🤔🤔

من اتوماتیک از این آدما بودم تا این یکی میومد اونیکی میرفت به درک😐

من واقعا نمیتونم باکس دیگه ای دوست باشم بااین اقاهم درحدچت ارتباط داشتم اما ازذهنم نمیره اولین کسی هم بودکه باهاش دوست بودم وپشت دستمومیخوام داغ کنم اگه باکسی دوست بشم دیگههههه

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

فراموش نمیشه...مجنونتم ای هم نشین...از دریااا نترسانم ک در قلب تو جان میدهم... مغرور نشو جانان من حالا ک دل در دست توست .. من ک ب توو رومیزنم تنهااا ب شوق روی توو... دیوانه من را ب دست کی سپردی... دیوانه رفتی مرا باخود نبردی 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
به فراموش کردن اون فکر نکن تا کمرنگ بشه  خودتو درگیر چیزایی کن که عاشقشونی

من عاشق ورزش و یادگیری یه سری چیزاهستم اما واقعا خانواده نمیذارن وشرایطش نیست چیکارکنم به نظرت؟

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
بعد از اولین عشقت که الان تو اتاق خواب خوابیده تجربه عشق دیگه رو از کجا میدونی که فراموش نمیشه🤔🤔

تجربه ی عشق دیگه ای ندارم 

شوهرم واقعا اولین و آخرین عشق من بود 

من با یکی دیگه دوست بودم برحسب اون گفتم البته فکرمو درگیر نکرده ولی گه گداری یادش میفتم خب هرچی باشه یه مدت یکماهه باهم حرف زدیم که 

برای همین فکرکردم شاید عشقای بعد از اولین عشقم اینطوری باشه

اما من فکرنکنم جز شوهرم یعنی حتی اگه طلاقم بگیریم عاشق کسی دیگه ای بشم نمیدونم ، تا پیش نیاد و برای آدم اتفاق نیفته آدم نمیتونه نظر قطعی بده

عزیزم اونایی ک فراموش کردن بی شک عاشق نبودن عشق فقط یک باره بدونه فراموشی مگ زنی ک مادرمیش دورازجون بچشوازدست بده فراموش میکنه ؟؟؟عشق برای یک ادم عاشق مثل فرزندیه برای یه مادر همونقدرشیرین وخواستنی حالا ک اون عاشق عشقشوازدست بده بنظرت میتون فراموش کنه؟هرگز سالها جنگیدم کمرنگ شد فقط فراموش هرگز