2777
2789

اينقدر راحت فراموش ميشه كه بعدا خودت براي خودت ناراحت ميشي كه يه ادميو اينقدر دوست داشتي و فكر ميكردي بدون اون نميشه  و چقدر اذيت شدي بخاطرش حالا چطور برات هيچ اهميتي نداره

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

دوست عزیز ازت خواهش میکنم دیگه با کسی چت نکن اگه واقعا این دفه اولت بوده

احتمالا کم سن و سال هستی و با کوچکترین چیزی احساساتت برانگیخته میشه

هردفه با یکی چت میکنی بعد اخرش با یه نفر دوست میشی یه مدت باهاشی اخرش هم با احساساتت بازی میشه و ولت میکنه و تو میمونی با یه عالمه درد و غصه

و چون اولین تجربه ات هست واقعا واست دردناک میشه

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مناصلا قیافه ی گوهشم یادم نمیاد.با اینکه بعد از اون تا پنج سال با کسی نبودم.ولی اصلا ازش متنفرم.خیلی ...

دوست بودین باطرف یا ازدواج کردین؟

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
من عاشق ورزش و یادگیری یه سری چیزاهستم اما واقعا خانواده نمیذارن وشرایطش نیست چیکارکنم به نظرت؟

چیزایی که دوست داری همرو بنویس 

وقتی لیستسون کنی مطمعن باس میتونی از بینشون چند تا که شرایط انجامسو داری پیدا کنی و یه چیز دیگرم مطمعن باش که اونایی که شرایطشو نداری هم تدا کمکت میکنه و برات جور میشه 

راسی مطالعه کتابای خوب یادت نره 

من دارم قانون توانگری رو میخونم عالیهههههه

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

سالها پیش عاشق کسی شدم که یه مدت باهم بودیم بعد گداستو رفت انقدر گریه کردم که چشمام چند شماره صعیف تر شد .الان ازون ادم یه بچه دارم .و خیلییییی وقتا پشیمونم و میگم از خدا به زور گرفتمش ...فقط با مطالعه و ورزش حس و حال خودمو خوب میکنم

وزن اولیه ۷۸🤗🤗🤗  وزن هدف۶۵ 😍😍😍              شروع کالری شماری ۹۸.۱.۱۹  با تاپیک بامداد خمار👌

هیچ وقت عشق اول فراموش نمیشه هر چقدرم بگذره اما کم کم عادت میکنی به نبودنش اگه ام یکی دیگ بیاد تو زندگی احساس کنی باهاش خوشبختی اما باز بعد یه مدت جای خالی عشقتو حس میکنی تو خواب و بیداری باهاته ،انگار هرچی زمان از نبودنش و ندیدنش میگذره بیشتر یاد خاطراتت با اون میوفتی

دوست عزیز ازت خواهش میکنم دیگه با کسی چت نکن اگه واقعا این دفه اولت بوده احتمالا کم سن و سال هستی و ...

نه من غلط بکنم همین چندوقتم پشیمونم که بااین اقاچت کردم گرچه هیچ حرف عاشقانه نزدیم اما خب به هرحال همش فکرمیکنم بهترازاون  پیدانمیشه و...

یع جورایی روح وروانم بهم ریخته ونمیتونم غذا بخورم

خدایا هوای دلم را داشته باش...........
نه من غلط بکنم همین چندوقتم پشیمونم که بااین اقاچت کردم گرچه هیچ حرف عاشقانه نزدیم اما خب به هرحال ه ...

مطمئن باش این حس عشق نیست فقط بهش وابسته شدی چند وقت ازش خبر نداشته باشی میبینی چطوری سرد میشی ازش ،چون تاحالا با کسی نبودی حس میکنی عاشق شدی