2777
2789
مطمئن باش این حس عشق نیست فقط بهش وابسته شدی چند وقت ازش خبر نداشته باشی میبینی چطوری سرد میشی ازش ، ...

اره ...

راستش نمیدونم همش فکرمیکنم خوشبختم نمیکرد اما بازمیگم ولی ادم خوبی بود اصلا دارم دیوونه میشم😩

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه من غلط بکنم همین چندوقتم پشیمونم که بااین اقاچت کردم گرچه هیچ حرف عاشقانه نزدیم اما خب به هرحال ه ...

خب اشتباه میکنی گلم بهتر از اون پیدا میشه

من خودم تجربه این راه دارم

تو دوران دانشجویی میرفت چت روم های مختلف چت میکردم برحسب اتفاق با یه اقایی اشنا شدم که 6 ساعتی باجایی که درس میخوندم فاصله داشت با کلی اصرار اون بعد 5 ماه پیشنهادش رو قبول کردم و دوست شدیم هرچندماه همو میدیدیم و عاشق هم شده بودیم و فکر میکردم اون بهترین مرد دنیاس و بهتر اون دیگه وجود نداره بدون اون نمیتونم زندگی کنم و میمیرم بعد 3 سال قرار شد ازدواج کنیم با خانواده اش مطرح کرد اونا مخالف بودن میگفتن باید دختر عمه ات رو بگیری هرجور بود پدرشو راضی کرد که زنگ زدن به بابام ولی جور حرف زدن که معلوم بود مخالفن و از روی اجبار زنگ زدن و پدر منم همونجا گفت مخالفه

کلی جلوی بابام وایسادم و بهش توهین کردم حتی فکر خودکشی بودم اقا پسر به راحتی منو کنار زدن و سه هفته بعد رفت دختر عمشو عقد کرد من موندم و یه دنیا درد روزای سختی گذروندم چقدر گریه کردم  بعد دوسال شوهرم سنتی اومدن خواستگاری و چون از همه نظر خوب بودن جواب مثبت دادم الانم واقعا از زندگیم راضیم و خوشحالم که با اون اقا ازدواج کردم چون شوهرم واقعا عالیه و خیلی خیلی بهتر از اون آقاس

اون اقا هم از زندگیش خیر ندید بچه اش فوت شد زنش سرطان گرفت ایشالا که خدا شفاش بده

از امروز منم رژیمم 😊😊😊وزن شروع 66 و 700 گرم
خب اشتباه میکنی گلم بهتر از اون پیدا میشه من خودم تجربه این راه دارم تو دوران دانشجویی میرفت چت رو ...

اره راست میگی حق باتوعه راستش این مردخوبی های زیادی داره اما بدی های زیادی هم داره ویه ذره حس میکنم ثبات اخلاقی نداره!!! 

ببخشید که اینومیپرسم شماچندسالگی ازدواج کردین؟

آره عزیزم  معذرت  از یه خانوم دیگه میخواستم بپرسم

منم فهمیدم احتمالا ازاون خانوم  میخواستی ریپلای بگیری که گفته بودبه خاطرعشقم چشام ضعیف شده وازش بچه دارشدم و...

نه بابا خواهش میکنم گلم🌹🌹