خب اشتباه میکنی گلم بهتر از اون پیدا میشه
من خودم تجربه این راه دارم
تو دوران دانشجویی میرفت چت روم های مختلف چت میکردم برحسب اتفاق با یه اقایی اشنا شدم که 6 ساعتی باجایی که درس میخوندم فاصله داشت با کلی اصرار اون بعد 5 ماه پیشنهادش رو قبول کردم و دوست شدیم هرچندماه همو میدیدیم و عاشق هم شده بودیم و فکر میکردم اون بهترین مرد دنیاس و بهتر اون دیگه وجود نداره بدون اون نمیتونم زندگی کنم و میمیرم بعد 3 سال قرار شد ازدواج کنیم با خانواده اش مطرح کرد اونا مخالف بودن میگفتن باید دختر عمه ات رو بگیری هرجور بود پدرشو راضی کرد که زنگ زدن به بابام ولی جور حرف زدن که معلوم بود مخالفن و از روی اجبار زنگ زدن و پدر منم همونجا گفت مخالفه
کلی جلوی بابام وایسادم و بهش توهین کردم حتی فکر خودکشی بودم اقا پسر به راحتی منو کنار زدن و سه هفته بعد رفت دختر عمشو عقد کرد من موندم و یه دنیا درد روزای سختی گذروندم چقدر گریه کردم بعد دوسال شوهرم سنتی اومدن خواستگاری و چون از همه نظر خوب بودن جواب مثبت دادم الانم واقعا از زندگیم راضیم و خوشحالم که با اون اقا ازدواج کردم چون شوهرم واقعا عالیه و خیلی خیلی بهتر از اون آقاس
اون اقا هم از زندگیش خیر ندید بچه اش فوت شد زنش سرطان گرفت ایشالا که خدا شفاش بده