2777
2789

هفته ی بیست و یک بارداری هستم.وقتی غروبی دراز کشیده بودم یهو زیر نافم سفت شد دوباره سریع شل شد چندبار پشت هم همینجوری شد یعنی انقباض؟ 

سرکلاژ هم ۱۷ روز پیش شدم.قرصامم دوفاستون هر ۱۲ ساعت.وهرشب یک شیاف پروژسترون

دوباره که دراز کشیدم سمت راست شکمم دوباره سفت شد اما یکم اومد بالا.دوباره سمت چپم سفت شد اومد بالا.اما ببشتر زیر نافم سفت میشه شل میشه توروخدا بگین چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا که میگی انقباضه عزیزم .تهدید به زایمان زودرسی .استراحت مطلق باش و توالت فرنگی استفاده کن .مایعات زیاد بخور .نزدیکی که دیگه اصلااااااااا. منم از هفته 21 همینطورم 

*** پسر گلم دایان بی صبرانه منتظر دیدنتم ***
اینا که میگی انقباضه عزیزم .تهدید به زایمان زودرسی .استراحت مطلق باش و توالت فرنگی استفاده کن .مایعا ...

خب نزدیکی که اصلا ندارم.بعد بیشتر در حال استراحتم.این جنین نیست که خودشو سفت میکنه؟

اینا که میگی انقباضه عزیزم .تهدید به زایمان زودرسی .استراحت مطلق باش و توالت فرنگی استفاده کن .مایعا ...

خب اگر انقباض باشه شما چکار کردین؟ انقباض مگه درد نداره؟

خب من از کجا بودم این جنین یا انقباض؟

برو پیش دکترت حتما یا وقتی شروع شد برو زایشگاه تا بهت بگن .منم دفعه اول انقباضم گیج شدم .باورم نمیشد ولی خب شدیدتر شد بستری شدم .دارو گرفتم استراحت مطلق شدم .طول سرویکسم کم شد بخاطر انقباضات . اصلا دست کم نگیر 

خب نزدیکی که اصلا ندارم.بعد بیشتر در حال استراحتم.این جنین نیست که خودشو سفت میکنه؟

نه جنین نیست .انقباضه رحمه که جای جنینو تنگ میکنه 

سلام عزیزم خواهش میکنم راهنماییم کن

من ۲۰ هفتم زیر نافم سفت میشه بچه خودشو جم مبکنه

سرکلاژم هستم.

میترسم شما چیکار کردی وقتی اینطور میشدی؟

از هفته ۲۰ داشتی کمتر شد یا بیشتر؟

💚💚خدایا جز تو پناهی ندارم پسرمو بتو سپردم💚💚