2777
2789

کیک بیسکوییتی کدو حلوایی

مواد لازم:

🍥بیسکوییت پتی بور (پاکت بزرگ450 گرمی)

🍥شیر برای خیس کردن بیسکوییت

برای تاتلی(دسر) کدو حلوایی:

🍥2 لیوان پوره کدو حلوایی(کدوها را خرد کرده با شکر به مقدار کافی بپزید و پوره کنید مقدار شکر بستگی به ذائقه خودتان دارد)

برای کرم:

🍥1 قوطی خامه(200 میلی)

🍥1 قوطی پنیر لبنه(200 میلی)

🍥2 پاکت پودر کرم شانتی(150 گرم)

🍥2 قاشق غذاخوری شکر

🍥1پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

تمام مواد را در ظرفی ریخته تا وقتی که غلیظ شود هم بزنید

برای رویش:گردوی خرد شده

طرز تهیه:

بیسکوییت ها را با شیر خیس کنید در قالب و یا ظرف پیرکس بچینید. سپس به ترتیب یک بارپوره کدو حلوایی و و یک بارکرم آماده شده را بریزید. و در آخر گردو بپاشید. حداقل 4_3 ساعت در یخچال بذارید نوش جان .

❣کرم شانتی(بسته هاى 75 گرمى) در واقع همان پودر خامه هست که هم شیرین شده هست و هم بهش اسانس اضافه شده است. و با شیر هم زده میشود و برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده میشود . میتوانید به جای کرم شانتی از پودر خامه استفاده کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه کیک کدو میپزشم و همه عاشقشن

واقعا من خیلی مزشو دوست ندارم مگه میشه باهاش کیک خوشمزه درست کرد کیکشم همون مزه رو میده؟!

هر کس هر طور دوست داره میتونه فکر کنه هر کس هر چی دلش میخواد میتونه بگه .....ما زندگیِ خودمونو میکنیم  😊

کیک کدو حلوایی با کرم :

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ

از 1 لیوان 2 قاشق غذاخوری کمتر شکر(پیمانه قنادی هم میشود)

1.5 لیوان پوره کدو حلوایی

1 لیوان روغن مایع

2 لیوان آرد

1 قاشق غذاخوری دارچین

نصف استکان شکلات چیپسی

1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)

1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)

برای کرم:

4 لیوان شیر

2 قاشق غذاخوری شکر

وانیل مقداری

2 قاشق غذاخوری کره و یا خامه

2 قاشق غذاخوری آرد

2 قاشق غذاخوری نشاسته

طرز تهیه:

نشاسته و آرد را در شیر هم بزنید  روی اجاق گذاشته شکر را اضافه کنید و هم بزنید نزدیک به برداشتن از روی اجاق(وقتی غلیظ شد) خامه و یا روغن و وانیل را بریزید و روی کیک سرد بریزید .

برای کیک : سفیده های تخم مرغ را جدا با نصف شکر هم بزنید تا کف کند . زرده تخم مرغ را جدا را با نصف شکر بزنید تا به قوام خامه برسد. روغن و پوره کدو حلوایی را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید سپس سفیده تخم مرغ را ریخته آرام هم بزنید. دارچین ، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده آرام هم بزنید تا هوای مایه کیک گرفته نشود. آرد را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید و در آخر چیپس شکلاتی را بریزید. در قالب ریخته در فر بپزید(درجه و زمان در دستور نوشته نشده درجه 180 بپزید و با خلال چوبی پخت کیک را تست کنید)بعد از خنک شدن کرم را روی کیک بریزید و وقتی کرم کاملا خنک شد دارچین بپاشید .(برای پوره کدو حلوایی اگر کدو حلوایی بزرگ است یک برش کافی است اگر کوچک است دو برش را خرد کنید و با 2 قاشق غذاخوری شکر بدون اینکه آب بریزید بپزید و در غذاساز پوره کنید. و بعد از خنک شدن در کیک استفاده کنید.

#چیز_کیک_کدو_حلوایی  دو لایه

مواد لازم:

پنیر  خامه ای 200 گرم

شکر ½ پیمانه

وانیل ½ قاشق چای خوری

تخم مرغ 2 عدد

کدو حلوایی پوره شده ½ پیمانه

دارچین ½ قاشق چای خوری

برای کراست:

بیسکوییت 1 بسته

کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه: بیسکوییت را پودر کرده با کره ذوب شده مخلوط کنید.بعد کف قالب کمربندی پرس کنید. دور قالب را با فویل آلمینیوم بپوشانید.

فر را روی 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

در ظرفی پنیر خامه ای را با شکر و وانیل بزنید تا نرم و یک دست شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده پس از اضافه کردن هر تخم مرغ باید مواد را به خوبی مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید. 1 لیوان از مواد را برداشته بقیه مواد را روی کراست بریزید. پوره کدو حلوایی را همراه دارچین به یک لیوان موادی که کنار گذاشته بودید اضافه کرده خوب مخلوط کنید. سپس روی لایه قبلی مواد داخل قالب بریزید. چیز کیک را داخل فر به مدت حدود 40 دقیقه یا تا زمانی که مرکز آن سفت شود بپزید . پس از سرد شدن به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال قرار داده سپس سرو کنید. نوش جان.

یه دسر دیگم هست کدو حلوایی که رو پوستشو میگیری تیکه تیکه اش میکنی و تو دیگ با کمی اب مثلا حدود ۱لیوان و تقریبا ۱کیلو شکر بستگی به اندازه کدو داره اگر بزرگه ۱کیلو کوچیک کمتر میبره...

میزاری بپزه بعدش میچینی تو ظرفی که بتونی بزاریش تو فر بعد نیم ساعت میاریش بیرون مواظب باش سیاه نشه... بعد میتونی با بستنی وانیلی بخوری و با پوره اجیل تزیینش کنی... به نظر من خوشمزس

#پنکیک_کدو_حلوایی

🍴مواد لازم:

آرد 1 و 1/4 پیمانه

شکر 2 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

دارچین 1/2 قاشق چای خوری

پودر زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری

نمک یک پنسه

شیر 1پیمانه

پوره کدو حلوایی 6 قاشق غذاخوری

کره ذوب شده یا روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد

@cakesara

🍴طرز تهیه:

تمامی مواد خشک را داخل ظرفی الک کرده مخلوط کنید.

شیر، تخم مرغ ،روغن و پوره کدو حلوایی را هم در ظرفی جدا گانه با همزن دستی مخلوط کنید.

سپس مواد خیس را به مواد خشک اضافه کرده مخلوط کنید.

تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار داده با چند قطره روغن آن را چرب کنید. سپس یک قاشق غذاخوری از مواد داخل تابه بریزید و صبر کنید تا یک طرف پن کیک بپزد سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. پن کیک های پختته شده را روی هم چیده با عسل یا مربا میل کنید.

نکته: داخل تابه زیاد روغن نریزید فقط چند قطره برای جلوگیری از چسبیدن پن کیک ها کافی است.

نکته: اندازه پن کیک ها اختیاری است.میتوانید هر بار به اندازه یک قاشق غذاخوری یا یک ملاقه کوچک مواد   داخل تابه بریزید.

پن کیک معمولا گرم و با عسل سرو میشود.

نوش جان

#براونی_کدو_حلوایی

مواد لازم

آرد ۳/۴پیمانه

بیکینگ پودر ۱/۲ق چ

نمک ۱/۸ ق چ

کره ذوب شده ۳/۴پیمانه

شکر ۱و۱/۲پیمانه

تخم مرغ ۳عدد

وانیل۱/۸ق چ

پودر کاکائو ۱/۴پیمانه

شکلات تخته ای ذوب شده ۱/۲پیمانه

پوره کدو حلوایی ۱/۲پیمانه

گردو ریز خرد شده ۱/۲پیمانه

دارچین ۱ق چ

طرز تهیه :

در ظرفی کره ذوب شده و شکر ووانیل رو با همزن خوب هم بزنید ویکی یکی تخم مرغها رو اضافه وهر تخم مرغ رو که اضافه کردید ۱دقیقه هم بزنید بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید.آردونمک  وبیکینگ پودر رو ۳بار الک کرده وبه مخلوط اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید تا صاف ویکدست شود.حالا این مایه رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید وبه یک قسمت پودر کاکائو الک شده ونمک وشکلات اضافه وبه قسمت دیگری پوره کدو حلوایی (آب نداشته باشه)دارچین وگردو اضافه کنید .

کف ظرف مناسبی را کاغذ روغنی بزارید

از مایه شکلاتی به اندازه ۲ق غ خوری بردارید وکنار بگذارید وبقیه رو ته ظرف بریزید ومایه کدو حلوایی رو روش بریزید وصاف کنید و ۱ق از مواد شکلاتی رو که برداشته بودید به صورت خطوطی نامنظم یا منظم بریزید وبه کمک خلال دندان به صورت ابرو باد یا رفت وبرگشت بکشید.

قالب رو به مدت ۴۵دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بذارید .دمای فرها با هم متفاوته بنابراین با سیخ چوبی چک کنید اگر مایه کیک به سیخ نچسبید براونی شما آماده است .

قالب را از فر خارج کرده اجازه دهید خنک شه بعد به شکل دلخواه برش بزنید

من کیک کدو حلوایی درست میکنم خییلی عاالی میشه...

دستورشم اینه 

سه تا تخم مرغ

یه لیوان شیر یا ماست

سه چهارم لیوان روغن 

دو لیوان ارد 

یه لیوان سرخالی شکر 

دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر 

یه قاشق چای خوری دارچین 

اول تخم مرغا و شکرو میزنی تا شکر از حالت شنی در بیاد بعد روغن رو اضافه میکنی یه کم میزنی بعد اردو بیکینگ پودرو اضافه میکنی بعد شیر یا ماستو هم میزنی که یه دست شه و میریزی تو ظرف کیکت میزاری تو فر با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ تا یک ساعت باشه بعد سه چهار دقیقم گریلتو روشن کن ....

نوش جان 

من مامان یه دونه محمدحسینم 😊😊
#كيك_كدو_حلوايي مواد لازم برای کیک : آرد دوپیمانه (۳۰۰گرم) شکر یک پیمانه(۲۰۰گرم) ماست سه ق غ(۱ ...

باید خوشمزه بشه هر چیزی با کدو فوق العاده میشه امتحانش میکنم

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

‍#پوره_کردن_کدو

پوره کدو در انواع شیرینی ها دسرها و کیک ها قابل استفاده است

✍فر رو روی 180 درجه ی سانتی گراد معادل 350 درجه ی فارنهایت یا درجه 4 فر روشن کنید تا گرم شه. کدو رو با آب سرد بشورید، خشک کنید و بعد  سر کدو رو با چاقو ببرید.

کدو رو از وسط نصف کنید، دونه ها و فیبر هاش رو کاملا ازش خارج کنید.

هر کدوم از نیمه های کدو رو به چند قسمت برش بدید. سینی شیرینی پزی رو با فویل یا سیلیکون مت یا چند لایه کاغذ روغنی بپوشونید و تکه های کدو رو طوری روش بچینید که سطح کدو رو به بالا باشه.

سینی رو بین نیم ساعت تا 45 دقیقه در فر بذارید. جنس کدوها و زمان پختشون متفاوته، بعد از نیم ساعت سینی رو دربیارید، در کدوها چنگال بزنید ببینید نرم شده یا نه اگر نیاز بود یک ربع دیگه در فر بذارید. بعد از اینکه کدوها پخته و نرم شدن، از فر بیرون بیارید و بذارید کاملا خنک شن. حالا کدوها رو با استفاده از قاشق از پوست جدا کنید. می تونید هم از چاقو استفاده کنید.

یک الک یا آبکش رو روی کاسه ای بذارید و کدوهای پخته شده و پوست گرفته رو نیم ساعت در آبکش بریزید تا آب اضافی ازش خارج شه و بافت شیرینی یا دسر رو خراب نکنه. می تونید از روی الک پارچه تنظیف (مَلمَل) بذارید ولی استفاده از اون الزامی نیست.

حالا نوبت پوره کردنه برای این کار میتونید از غذاساز، گوشکوب برقی یا چنگال استفاده کنید.

حین پوره کردن دستگاه رو خاموش کنید، با استفاده از لیسک یا قاشق مواد رو هم بزنید و بعد ادامه بدید. میزان پوره کردن زمان خاصی نداره هر وقت گلوله ای دیده نشه و صاف و یکدست شه یعنی آمادست.

بهتره بعد از پوره کردن، کدوها رو دوباره به مدت نیم ساعت در الک بذارید تا اگر در غذاساز آب انداخته، آب اضافیش چکه کنه.  

پوره کدو مادست، با توجه به دستور از این پوره پیمونه بزنید یا وزن کنید و استفاده کنید. این پوره قابلیت فریز شدن داره، برای این کار پوره کدو رو در کیسه ای ضخیم (زیپ لاک) بریزید، درش رو خوب ببندید، روش تاریخ بزنید و در فریزر بذارید. پوره فریز شده تا شش ماه قابل استفادست. کافیه اون رو بیرون فریزر بذارید تا یخش آب شه و بعد به راحتی استفاده کنید.

من کیک کدو حلوایی درست میکنم خییلی عاالی میشه... دستورشم اینه  سه تا تخم مرغ یه لیوان شیر یا ...

عه اشتباه کردم به جای شیر یا ماست یه لیوان پوره کدو حلوایی اضافه کن ولی اگه پنج قاشق ماستم بریزی خیلی ترد و نرم میشع ....بعد دارچینو اضافه کن ....اون دستور بالایی برای کیک سادس

من مامان یه دونه محمدحسینم 😊😊