2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما شمالیا باهاش کویی کاکا درست میکنیم

مایه کاکا رو حل میگیریم تو روغن سرخ میکنیم با چای میخوریم مخصوصا روزای بارانی و سرد

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

من دسرشو بلدم . کدو رو کاملا مپزیم و بعد با قاشق میتراشیم با کمی کره تفت میدی تا طعم دلخواه بشه . بعد با مغز گردو و دارچین تو ظرف مورد نظر تزیین میکنیم .

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

من واسه ته دیگه عدس پلوم میزارم گاهی وقتا دوست دارم . خودس سرخ میشه . و یکم روش و زیرش شکر میریزم . 

کدو هم همنحوری میزارم اب پز بشه اخر یه کوچلو روغن میریزم . و شکر مثه دسر میشه خالی میخورم 

مادر شوهرم تو کشک میریزه نمیدونم چجوریه ولی خ.خوشنزه تس 

#كيك_كدو_حلوايي

مواد لازم برای کیک :

آرد دوپیمانه (۳۰۰گرم)

شکر یک پیمانه(۲۰۰گرم)

ماست سه ق غ(۱۰۰گرم)

روغن مایع یک پیمانه(۲۰۰گرم)

دارچین دو ق چ خ

بکینگ پودر سه ق چ خ

پوره کدو حلوایی یک پیمانه(۲۲۰گرم) (کدورو خرد کنید و از سمت پوست تو قابلمه بچینیدو کمی آب بریزید و دم کنی بزارید تا کاملا نرم بشه و بپزه..بعد پوست بگیرید و تو مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید)

تخم مرغ درشت سه عدد(من چهارتا ریز زدم)

وانیل  نوک قاشق چ خ

گردو پنجاه گرم معادل نیم پیمانه خرد شده

نمک نوک ق چ خ

فر را روی صدوهشتاد (دمای فرا فرق داره برحسب تجربه و فر خودتون تنظیم کنید)گرم می کنیم،قالب را چرب و اردپاشی می کنیم.تخم مرغ و شکر و وانیل و دارچین را بزنید تا کرمی بشه،روغن را اضافه کرده و  سه دقیقه بزنید.ماست را اضافه کنید و پوره کدوحلوایی رو هم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن.ارد و بکینگ پودر و نمک راسه بار الک کرده و اضافه کنید و در اخر گردو را اضافه کنید.مایه را در قالب ریخته و به مدت چهل تا یک ساعت زمان بدید.بعد چهل دقیقه با خلال تست کنید.

برا من 45دقیقه طول کشید و کیکامم رو 170میزارم.  

نوش جان

این دوستورش

شخصا خودِ من روی ۱۸۰ درجه فرمو میذارم و ۵۰ دقیقه ای آماده ست بازم بستگی به فکر هرشخصی داره 

واضح توضیح میدی برام عزیزم؟

کدو کاکا خیلی خوشمزست

کدوی پخته یک لیوان
اندازه همون کدو پخته آرد برنج
مثلا اگه یک لیوان کدو پخته زدی یک لیوان هم آرد برنج
حالا کدوت یخورده بیشتر بشه بافت کاکا نرمتر میشه بهتره ولی نه اونقدر که شل بشه
بعد نصف استکان شیر
اگه شیر نداشتی ماست
بعد یدونه تخم مرغ
نصف استکان گلاب
یه قاشق چایخوری پودر هل
یک قاشق چایخوری دارچین
یخورده زعفران دم کرده
بریز هم بزن
اگه دوست داری کاکات پف کنه یخورده بکینک پودر اندازه نصف قاشق چایخوری هم بزن من نمیزنم دوست داشتی توش گردو هم خرد کن بریز
بعد قاشق قاشق بریز تو روغن سرخ کن

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...