هول نکنین لطفا همدیگه رو هم هل ندین جا زیاده به همه میرسه😃😃😆اول عکس شام و دسر دیشبم. دورهمی ما و برادر شوهر و جاری جدیده😍😃 بعدم عکس آشپزخونه کثیفم حال ندارم تمیزش کنم😞😭 هر کو کو مساوی با یه چَک و زیر فَکی🙄😞😕😏😶
اسی جان خسته نباشی همه چیز عالیییییییی دیش هم من 23 نفر مهمون داشتم که 6 تاش بچه کوچیک بود یع ...
آخ آخ.. پس زیر مبلها و.. رو بیشتر تمیز کن .. من بعد مهمونیام اگر یادم بره زیر راحتی هامو جارو کنم مورچه زندگیمو برمیداره بس که شکلات و خوراکی میریزن میره اون زیر..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخی .چقد عقده تو دلت .دقیقن عزیزم بگو چه کمبودی داری که الان داری اینحا پز میدی که چی هر روزن اجیل م ...
ایول👌👌👏👏
مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
مگه کسی الان سفره پهن میکنه؟! وارد تاپیک بغلی شده پس این سبد کالا رو کی میدن😆
😂😂😂👌
مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره