2821
2789
عنوان

عکس عکس 😍😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 7601 بازدید | 323 پست
وای عروسی داداش من بابام ۹۰۰تا مهمون دعوت کرده...فقط بودجمون به یه سیخ کباب و جوجه رسید تمام😕

خب همین دیگه ما عروسیامون پر جمعیتا واسه همین نمیشه خیلی مجلل برگزار کرد 

اسی جان خسته نباشی همه چیز عالیییییییی  دیش هم من 23 نفر مهمون داشتم که 6 تاش بچه کوچیک بود یع ...

آخ آخ.. پس زیر مبلها و.. رو بیشتر تمیز کن .. من بعد مهمونیام اگر یادم بره زیر راحتی هامو جارو کنم مورچه زندگیمو برمیداره بس که شکلات و خوراکی میریزن میره اون زیر..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخی .چقد عقده تو دلت .دقیقن عزیزم بگو چه کمبودی داری که الان داری اینحا پز میدی که چی هر روزن اجیل م ...

ایول👌👌👏👏

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
عین یکی از دوستای من داشت برا من کلاس میزاشت وای چرا شماها تو عروسیاتون فقط دو مدل غذا میدین و از ای ...

دقیقا خود من نشده مهمون بیاد خونمون کمتراز۳۰نفربشه

حالا دیگه مراسمامون بماند😂

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
مگه کسی الان سفره پهن میکنه؟! وارد تاپیک بغلی شده  پس این سبد کالا رو کی میدن😆

😂😂😂👌

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

بچه ها اصن موضوع تاپیک چی بود😂😂😂😂

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
خب همین دیگه ما عروسیامون پر جمعیتا واسه همین نمیشه خیلی مجلل برگزار کرد 

والا همینم شد نفری۴۵تومن...خوب فکرشو بکن ۹۰۰نفر چقد فقط خرج غذاشو میوش میشه...

منکه گفتم بابا بیا ۵۰کیلو تخمه شمشیری بگیر مهمونارو عصرونه دعوت کن باصفاترم هست 😆😆😆

زندگی خیلی خیلی به کام ماست😍منتها نه خودش....چیزش😕
😆😆😆😆باااااشه باباااااا تو تمومش کن من تو امضام میگم شما باکلاسی شما تهرانی هستی..اصن ب همه میگم ...

باور میکنی من ماشین ظرفشوییم آکبنده و هنوز باز نکردم؟

چون اشپزخونم فقط جای لباسشویی داشت😅😅😅

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
اتفاقن اینجور مهمونیا صفاش بیشتره 😍

اره واقعا

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792