2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلغم خوردم...

آویشن و کاکوتی هم برای گلو درد خوبه. فقط اگه گلوت عفونت کرده مراقب باش لبنیات اصلا نخوری که بدتر میشه. شیر گرم اصلا نخوری که عفونتو زیاد میکنه.

خدا جونم میشه منو لایق بدونی و ی نی نی خوشگل و سالم بهم بدی. قول میدم مامان خوبی باشم.  مرسی خدا جونم عاشقتم.
یه چیزی بنداز دورگردنت شال یا روسری. لیموشیرین بخور فرنی درست کن بانشاسته کمی ولرم باشه روش دارچین ب ...

فرنی خوردم بدتر شدم، دکترم گفت دارچین نخور،

آویشن و کاکوتی هم برای گلو درد خوبه. فقط اگه گلوت عفونت کرده مراقب باش لبنیات اصلا نخوری که بدتر میش ...

کاکوتی چیه؟ آره عفونت داره، فرنی خوردم بدتر شدم...

فرنی خوردم بدتر شدم، دکترم گفت دارچین نخور،

پس لیمو شیرین بخور یه چیزی هم بندازدورگردنت بخدا هرچی هم بخوری تا هوابه گلو وگردنت بخوره دیرترخوب میشی.راستی فرنی روبا شیردرست کردی یا آب

کاکوتی چیه؟ آره عفونت داره، فرنی خوردم بدتر شدم...

از عطاری بگیر کاکوتی رو. خیلیم خوش عطره. مراقب باش لبنیات نخور عفونت گلو رو بیشتر میکنه. اگه کدو و شلغم و بخوری و بخور بدی آویشنم دم کن بخور فردا متوجه میشی حالت بهتر شده.

خدا جونم میشه منو لایق بدونی و ی نی نی خوشگل و سالم بهم بدی. قول میدم مامان خوبی باشم.  مرسی خدا جونم عاشقتم.
آماده گرفتم با شیر بود...

باشیرنه من یه لیوان آب یه قاشق نشاسته ویه قاشق شکریا عسل میریزم میزارم روگازتاکمی غلیظ بشه بعدولرم شد میخورم.اگه نمیتونی بخوری لیموشیرین عالیه من این ماهiuiکردم بعدیه هفته این آنفلوانزاجدیده روگرفتم اصلاهم نمیتونستم داروبخورم با لیموشیرین خوب شدم

باشیرنه من یه لیوان آب یه قاشق نشاسته ویه قاشق شکریا عسل میریزم میزارم روگازتاکمی غلیظ بشه بعدولرم ش ...

باشه این طوری که شما میگین درست میکنم، لیموشیرین زیاد میخورم، ممنون عزیزم...