2777
2789
دوستان اگه کمتر پست گذاشته بشه وصفحات جلو نره  مشکلی پیش نمیاد.  نیاز به اینهمه راهکار ن ...

والا من دیشبم خواهش کردم خانمها کامنت نزارید تا فقط نگین تعریف کنه . به صفحه 10 نرسیده پربازدید شد.

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من دیشبم خواهش کردم خانمها کامنت نزارید تا فقط نگین تعریف کنه . به صفحه 10 نرسیده پربازدید شد.

سلام ترانه جون. آره متاسفانه با بحث های بیخود تاپیک رو پربازدید کردن. به نظر منم تاپیک جدید نزن چون باز میره پر بازدید و نگین جون توی سایت انگشت نما میشه و شاید از دزفولی ها یا فامیل هاشون توی سایت بشناسن و واسش بدتر بشه

سلام . کاش نگین بیاد یه خبری از خودش بده . 

شاید امروز شوهرش نرفته سرکار که یه سرو سامونی به خونه زندگی بدن . 

میشه منم لایک کنید که تاپیک رو گم‌نکنم؟؟؟

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

سلام همشهری

امیدوارم زندگیت خوب شه

برات دعا میکنم

نمیدونم شما آقای فتحی که مشاورِ رو میشناسی یانه 

دزفولیه

هر از گاهی میومد مدرسه برامون حرف میزد

تو سپاهه پولم نمیبره

زیییییاد از این ماجراها دیده....

اگه خواستی شمارش رو بهت بدم...

اینجا خییییلی حرفای ضد و نقیص میشنوی

حادت رو بد تر آشفته میکنه

اما اون مشاوره خیلی از این تجربه ها داره

فک کنم اون بهتر بتونه راهکار بهت بده عزیزم....

مرا از رنج های عاشقی بیهوده ترساندی، فقط سربسته می گویم،   طبیب ازخون نمیترسد.

سلان برو بچ ،چطور مطورید،،نگین نیومد خبری چیزی بده. من خیلی نگرانشم ،،حالش بد نشدع باشه از گرسنگي،،،کاشکی ادرس خونشو از همسایع میپرسید میگفتن براش غذا بیاره،،فریب_

خورده_بدبخت@  نگین جان بیا خواهری همش حواسم پیشته