سلام ببخشید عزیزم نی نی یار پی گیری کرد فریب خورده رو ؟
سلام. نی نی یار اومد گفت دست خالی اومدم هیچ کاربری دیگه ای نداره. تاپیکهاش هم با گزارش بچه ها ترکیده یعنی خودش مشکل اخلاقی و ... نداشته. راست و دروغش هم گفت نمیدونم.
پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
سلام. نی نی یار اومد گفت دست خالی اومدم هیچ کاربری دیگه ای نداره. تاپیکهاش هم با گزارش بچه ها ترکیده ...
یه سوال؛ یعنی هرکی گزارش بزنه برای یه تاپیک، میترکه اون تاپیک؟!!! اومدیمو یکی بی منطق گزارش زد، بازم میترکه؟؟؟
هیچ خبری از فریب خورده ندارید؟
دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.دوستان نینی سایتی گرامی!!لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشوداره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
یه سوال؛ یعنی هرکی گزارش بزنه برای یه تاپیک، میترکه اون تاپیک؟!!! اومدیمو یکی بی منطق گزارش زد، بازم ...
والا اینجا قانونش اینه دیگه. الان نی نی یار هم گفت خود نگین مشکلی نداشته گزارش بقیه باعث شده تاپیکش بترکه گزارش زدند که تاپیکش دروغ
نه منم مثل شما خبری ندارم.
پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.دوستان نینی سایتی گرامی!!لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشوداره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
حالا به نظرت واقعا دروغ بوده حرفاش؟ اگه دروغ و داستان بوده خدا نگذره ازش. من خیلی احساساتم درگیر شد ...
من هیچ قضاوتی دربارش نمیکنم فقط دعا میکنم در هر حال خدا کمکش کنه.