_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عنوان میترسممم | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 54 پست ۱هفته مونده به پریودم همیشه ۱یا۲روز قبل اعلائم پریودی میومد الان چند روزه زیر شکمم وحشتناک تیر میکشه میترسم ی وقت علائم حاملگی باشه ممکنه؟؟؟جلوگیری طبیعی دارم ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/10/08 | 02:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 وای من یه هفته ازتاریخم گذشته امروزباید خوب میشدم هنوزپریود نشدم😓منم همینطورزیردلم خیلی دردمیکنه از ... بریم گروه باردای🤣 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
faezeeeee عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 219 بریم گروه باردای🤣 وای نگو نکنه حاملم خبرندارم😲 دوستم همین ماه پیش پریودش عقب افتاد زیردلشم دردمیکرد بی بی چک زد مثبت بود😢😢
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 وای نگو نکنه حاملم خبرندارم😲 دوستم همین ماه پیش پریودش عقب افتاد زیردلشم دردمیکرد بی بی چک زد مثبت ... یا خدا ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
مامان__سنجد عضویت: 1396/11/27 تعداد پست: 17967 از اول گربه رو دم حجله کشتی پس🤣 توام برو تاپیک آخر من ی همفکری کن اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍♥️
faezeeeee عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 219 یا خدا عرق سرد نشست روم.امروزب مامانم گفتم هنو پریود نشدم چرا گف فعلا نمیخاد بکسی چیزی بگی😑😑😨😨
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عرق سرد نشست روم.امروزب مامانم گفتم هنو پریود نشدم چرا گف فعلا نمیخاد بکسی چیزی بگی😑😑😨😨 تو چند وفته عروسی کردی ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
faezeeeee عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 219 تو چند وفته عروسی کردی یک سالونه ماه.البته خودم قصددارم اقدام کنم برابارداری ولی نمیخوام سوپرایزشم یهو😢
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 یک سالونه ماه.البته خودم قصددارم اقدام کنم برابارداری ولی نمیخوام سوپرایزشم یهو😢 بابا خوبه دیگه الان باز برا تو وقتشه اتفاقا مزش ب سوپرایز شدنشه وقتی ک امادگیشو داری ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
faezeeeee عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 219 بابا خوبه دیگه الان باز برا تو وقتشه اتفاقا مزش ب سوپرایز شدنشه وقتی ک امادگیشو داری من تاریخم همیشه جلوعقب میشه ولی تاحالا اینطور زیردلم درونگرفته همینه شک انداخته بدلم ب شوهرم میگم مسخرم میکنه میگه مگ الکیه😑تو چن سالتع؟
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 من تاریخم همیشه جلوعقب میشه ولی تاحالا اینطور زیردلم درونگرفته همینه شک انداخته بدلم ب شوهرم میگم مس ... ۲۳سالمه عزیزم ولی تازه ازدواج کردم ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️