2789
عنوان

میترسممم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 54 پست
پنج ساله عروسی کردیم اوایل یه بسته گرفت دوتاشو استفاده کردیم بقیه ش رفت تو سطل آشغال

بعد ۵سال دیگه هرکاری میکردی خدا خودش میداده🤣🤣بازم خوب مقاومت کردی 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاندوم بهترین روش جلوگیریه بنظرم...قرص اورژانسی این ایرانیاش که اصلا بدرد نمیخوره ولی خارجیاش ۹ تومن ...

ماهم راضی ایم ولی شوهرا راضی نیستن به ک..م

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
نمیدونم والا.  زن عموم چه مارکی میگرفت ولی بسته ای ۴۵ تومن بود بعد ۸سال استفاده باردار شد الان ...

تو استاد روحیه دادنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ماهم راضی ایم ولی شوهرا راضی نیستن به ک..م

من گفتم نه اعصاب دارم دست دلم بلرزه طبیعی باشه نه میتونم قرص بخورم حالم بد شه گفت باشه باشه تو فقط بیا اوکی 😆 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
من گفتم نه اعصاب دارم دست دلم بلرزه طبیعی باشه نه میتونم قرص بخورم حالم بد شه گفت باشه باشه تو فقط ب ...

از اول گربه رو دم حجله کشتی پس🤣

بعد ۵سال دیگه هرکاری میکردی خدا خودش میداده🤣🤣بازم خوب مقاومت کردی 

عزیزم آخه من یه دختر ناز سه ساله ام دارم😂😂😂 البته اونو خودمون خاستیم ولی این یکی فندقمون ناخاسته شد 

نمیدونم والا.  زن عموم چه مارکی میگرفت ولی بسته ای ۴۵ تومن بود بعد ۸سال استفاده باردار شد الان ...

عزیزم چون پاره میشه نمیفهمن من اخرش کاملا چک میکنم  اونروز خانمه تاپیک زد ی تکه اش داخل بدنم جا مونده پازه بوده دیگه با رابطه بعدی اومده بود بیرون ؛ یا باید فورا در حالت نعوظ بدن از هم جدا شه بعضی ها نمیکنن ...

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
عزیزم آخه من یه دختر ناز سه ساله ام دارم😂😂😂 البته اونو خودمون خاستیم ولی این یکی فندقمون ناخاسته ...

ای جااااان خوبکاری کردی دخترت داداش میخواسته خب

وای من یه هفته ازتاریخم گذشته امروزباید خوب میشدم هنوزپریود نشدم😓منم همینطورزیردلم خیلی دردمیکنه ازناف ب پایین ینی این از علائم بارداریه؟!منم طبیعی جلوگیری میکنم😢😢