2789
عنوان

میترسممم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 54 پست
وای من یه هفته ازتاریخم گذشته امروزباید خوب میشدم هنوزپریود نشدم😓منم همینطورزیردلم خیلی دردمیکنه از ...

بریم گروه باردای🤣

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای نگو نکنه حاملم خبرندارم😲 دوستم همین ماه پیش پریودش عقب افتاد زیردلشم دردمیکرد بی بی چک زد مثبت ...

یا خدا

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
عرق سرد نشست روم.امروزب مامانم گفتم هنو پریود نشدم چرا گف فعلا نمیخاد بکسی چیزی بگی😑😑😨😨

تو چند وفته عروسی کردی

یک سالونه ماه.البته خودم قصددارم اقدام کنم برابارداری ولی نمیخوام سوپرایزشم یهو😢

بابا خوبه دیگه الان باز برا تو وقتشه اتفاقا مزش ب سوپرایز شدنشه وقتی ک امادگیشو داری

بابا خوبه دیگه الان باز برا تو وقتشه اتفاقا مزش ب سوپرایز شدنشه وقتی ک امادگیشو داری

من تاریخم همیشه جلوعقب میشه ولی تاحالا اینطور زیردلم درونگرفته همینه شک انداخته بدلم ب شوهرم میگم مسخرم میکنه میگه مگ الکیه😑تو چن سالتع؟

من تاریخم همیشه جلوعقب میشه ولی تاحالا اینطور زیردلم درونگرفته همینه شک انداخته بدلم ب شوهرم میگم مس ...

۲۳سالمه عزیزم ولی تازه ازدواج کردم