آه۱ مدیر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 2155 عنوان دندونی | مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 34 پست عکس دندونی بچه هاتون رو میذارین؟که چه جوری تزئین کردین و چی کارا کردینمیخوام برا پسرم دندونی درست کنم، جشن نمیگیرم فقط دندونی درست میکنم برا اقوام پخش میکنم خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید 1397/10/08 | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آه۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 2155 اگه عجله داری یه عکس خوشگل از نت دربیار ، اسم نی نی رو با این برنامه های موبایل زیرش بنویس، ببر بیرو ... عالیهممنون عزیزم خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
96مهرسا عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 749 فقط اسم کوچولومو کجا بنویسم؟ میخواستم شکلات اسمی سفارش بدم ولی برا اون هم دیره خودم هم نمیدونم میت ... من رو مقوا صورتی که بشکل قلب دراوردم یک طرفشو فارسی یک طرفشو انگلیسی نوشتم.بعد ربان صورتی زدم بهشو چسبوندم به دندون نمدیه.
آه۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 2155 ای جاانم. ان شالله که به سلامتی. ممنون گلم خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
آه۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 2155 من رو مقوا صورتی که بشکل قلب دراوردم یک طرفشو فارسی یک طرفشو انگلیسی نوشتم.بعد ربان صورتی زدم بهشو چ ... چه باذوق و هنرمندمنم میخوام اگه خدا بخواد با نمد شکلک دندون درآرم،برا اسم کوچولوم بدم مهر حک کنن،بیارم بزنم رو شکلک ها.دیگه نمیدونم چی از آب درمیاد خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
96مهرسا عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 749 چه باذوق و هنرمند منم میخوام اگه خدا بخواد با نمد شکلک دندون درآرم،برا اسم کوچولوم بدم مهر حک کنن،ب ... حتما عالی میشه.مامان با سلیقه☺☺