2777
2789
عنوان

دندونی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 34 پست
اگه عجله داری یه عکس خوشگل از نت دربیار ، اسم نی نی رو با این برنامه های موبایل زیرش بنویس، ببر بیرو ...

عالیه

ممنون عزیزم 

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
فقط اسم کوچولومو کجا بنویسم؟ میخواستم شکلات اسمی سفارش بدم ولی برا اون هم دیره خودم هم نمیدونم میت ...

من رو مقوا صورتی که بشکل قلب دراوردم یک طرفشو فارسی یک طرفشو انگلیسی نوشتم.بعد ربان صورتی زدم بهشو چسبوندم به دندون نمدیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جاانم. ان شالله که به سلامتی.

ممنون گلم

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
من رو مقوا صورتی که بشکل قلب دراوردم یک طرفشو فارسی یک طرفشو انگلیسی نوشتم.بعد ربان صورتی زدم بهشو چ ...

چه باذوق و هنرمند

منم میخوام اگه خدا بخواد با نمد شکلک دندون درآرم،برا اسم کوچولوم بدم مهر حک کنن،بیارم بزنم رو شکلک ها.

دیگه نمیدونم چی از آب درمیاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز