2777
2789
عنوان

دندونی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 34 پست
بله، من کلاسش رو رفته بودم ، قالب دندون دارن اکثر لوازم قنادی ها، اونا رنگ خوراکی ژله ای هستن ، اول ...

ممنون عزیزم

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دندون نمدی ها رو خودت دوختی؟

من فردا میخوام آش دندونی درست کنم

راستش امشب فهمیدیم پسرم دندون درآورده،فرصت ندارم  

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
خواهش میکنم، راستی مروارید نی نی کوچولوتم مبارک😘

ممنونم

خدا کوچولوی شما رم براتون حفظ کنه

دندون نمدی ها رو خودت دوختی؟ من فردا میخوام آش دندونی درست کنم راستش امشب فهمیدیم پسرم دندون درآور ...

اره خودم دوختم خیلیی راحته اول الگوتو میکشی بعد میندازی رو نمد و دو دورشو دندون موشی میدوزی و پر میکنی.

اره خودم دوختم خیلیی راحته اول الگوتو میکشی بعد میندازی رو نمد و دو دورشو دندون موشی میدوزی و پر میک ...

مرسی ،خدا کوچولوی شما رم حفظ کنه

سختمه و وقت گیر

شاید یه بعدی شو درست کنم یعنی فقط رو نمد ببرم

خب عجله نکن وقت که داری.من دوسه هفته بعد که فهمیدم دندون دراورده سر صبر پختم.

دوس دارم بپزم بفرستم همه بفهمن نه اینکه بیان ببینم یا بشنون از کسی.

کلا ما عجولیم   

مرسی ،خدا کوچولوی شما رم حفظ کنه سختمه و وقت گیر شاید یه بعدی شو درست کنم یعنی فقط رو نمد ببرم

اره اونم خوبه.با خودکار مشکی چشما رو هم بکش.و یه ربان ابی دورش بچسبون.قشنگ میشه

منکه برای هرکی اش فرستادم خیلییی خوشش اومد.

فقط اسم کوچولومو کجا بنویسم؟

میخواستم شکلات اسمی سفارش بدم ولی برا اون هم دیره

خودم هم نمیدونم میتونم درست کنم یا نه

اگه عجله داری یه عکس خوشگل از نت دربیار ، اسم نی نی رو با این برنامه های موبایل زیرش بنویس، ببر بیرون به تعداد هر چندتا خانواده ای که میخوای آش بدی پیرینت بگیر ، بعد با روبان دور ظرف وصل کن، راحت و کم هزینه😉

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️