2777
2789
عنوان

دندونی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 34 پست
اگه عجله داری یه عکس خوشگل از نت دربیار ، اسم نی نی رو با این برنامه های موبایل زیرش بنویس، ببر بیرو ...

عالیه

ممنون عزیزم 

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
فقط اسم کوچولومو کجا بنویسم؟ میخواستم شکلات اسمی سفارش بدم ولی برا اون هم دیره خودم هم نمیدونم میت ...

من رو مقوا صورتی که بشکل قلب دراوردم یک طرفشو فارسی یک طرفشو انگلیسی نوشتم.بعد ربان صورتی زدم بهشو چسبوندم به دندون نمدیه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رو مقوا صورتی که بشکل قلب دراوردم یک طرفشو فارسی یک طرفشو انگلیسی نوشتم.بعد ربان صورتی زدم بهشو چ ...

چه باذوق و هنرمند

منم میخوام اگه خدا بخواد با نمد شکلک دندون درآرم،برا اسم کوچولوم بدم مهر حک کنن،بیارم بزنم رو شکلک ها.

دیگه نمیدونم چی از آب درمیاد

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید