2777
2789
الهی عزیزم....خداروشکربابت نعمتش...میتونم بدونم مشکلتون چی بوده تو این ۵سال؟من سال اول که اقدامم وخب ...

ناامید نباش من تنبلی تخمدان داشتم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
هی بهانه میاره یا میگه خدا بخواد خودش میده اسپرمش 18 میلیون چند روز پیش از داد ولی نمیدونم چرا نمیش ...

توکل کن بخدا گرمی هم زیاد ب شوهرت بده

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توکل کن بخدا گرمی هم زیاد ب شوهرت بده

امیدوارم به خدا

ممنون گلم ❤

چی بدم بهش ؟ همش مرغ میخوره فقط فقط برنج و مرغ در مدلهای مختلف 😐

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
امیدوارم به خدا ممنون گلم ❤ چی بدم بهش ؟ همش مرغ میخوره فقط فقط برنج و مرغ در مدلهای مختلف 😐

معجون درست کن همه مغزها با عسل قاطی کن بهش بده.خرما بهش بده .فقط سینه مرغ بهش بده

ای جان مبارک  مشکلتون چی بود ؟ من 3 ساله منتظرم شوهرم اسپرمش کمی ضعیف ولی دکتر نمیاد میگه خدا ...

شوهرم تحرک اسپرم داشت  خودم هم تنبلی داشتم .میکرو کردم باردار شدم

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
مبارک باشه 😍😍 خدا رو شکر مشکلتون چی بود گلم ؟

تنبلی خودم داشتم .وتحرک اسپرم .ک ای یو ای جواب نداد میگرو کردم .ممنون عزیزززم انشالله ب زودی زود خودت مامانی بشی 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
تنبلی خودم داشتم .وتحرک اسپرم .ک ای یو ای جواب نداد میگرو کردم .ممنون عزیزززم انشالله ب زودی زود خود ...

ممنون گلم انشالله به سلامتی دنیا بیاد

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤