2777
2789
شما چندمین ماهه اقدام بودید؟کی میزین دکتر که زیر نظر باشین؟من هنوز نمیدونم چیکار کنم 

من ۵سال اقدامم.برو آزمایش جواب ک گرفتی برو پیش دکتر دیگه واست پرونده تشکیل بده

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۵سال بود منظر بود ماه قبل مثبت شد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2365758/خانمایی-که-ناباروری-داشتن-و-با-معجزه-بارور-شدن-بیان-انرژی-بدین

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
من ۵سال بود منظر بود ماه قبل مثبت شد

ای جان مبارک 

مشکلتون چی بود ؟ من 3 ساله منتظرم شوهرم اسپرمش کمی ضعیف ولی دکتر نمیاد میگه خدا بخواد خودش میده 

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
من هغت روز دیگه موعدمه،امروز یه لکه دیدم،صورتم هم جوش زده!که هردو بیرستبقه هستن...چرا ؟لکه لانه گزین ...

وای منم گیر همین لکه ام همین روزها باید پری شم هفته قبل یه لکه اندازه سکه رو دستمال دیدم 

به سلامتی من میگم کاش مشکل از خودم بود میرفتم دکتر شوهرم نمیره 😞

چرا ببرش دکتر دارو مصرف کنه خوب میشه سریع باردار میشی

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
چرا ببرش دکتر دارو مصرف کنه خوب میشه سریع باردار میشی

هی بهانه میاره یا میگه خدا بخواد خودش میده

اسپرمش 18 میلیون چند روز پیش از داد ولی نمیدونم چرا نمیشه