مامانییییییی۹۷ مدیر عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 393 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 54 پست سلام آیا این تست من مثبت ی منفی واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇 1397/10/07 | 22:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییززیبا97 عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 346 ممنون از کمکتون فردا میرم آزمایش واسم دعا کنید مثبت باشه شما چندمین ماهه اقدام بودید؟کی میزین دکتر که زیر نظر باشین؟من هنوز نمیدونم چیکار کنم
مامانییییییی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 393 شما چندمین ماهه اقدام بودید؟کی میزین دکتر که زیر نظر باشین؟من هنوز نمیدونم چیکار کنم من ۵سال اقدامم.برو آزمایش جواب ک گرفتی برو پیش دکتر دیگه واست پرونده تشکیل بده واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
پاییززیبا97 عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 346 من ۵سال اقدامم.برو آزمایش جواب ک گرفتی برو پیش دکتر دیگه واست پرونده تشکیل بده ایشالله که دوران بارداری خوبی سپری کنیم .
somitajon عضویت: 1397/08/25 تعداد پست: 7604 من ۵سال بود منظر بود ماه قبل مثبت شد https://www.ninisite.com/discussion/topic/2365758/خانمایی-که-ناباروری-داشتن-و-با-معجزه-بارور-شدن-بیان-انرژی-بدین خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 من ۵سال بود منظر بود ماه قبل مثبت شد ای جان مبارک مشکلتون چی بود ؟ من 3 ساله منتظرم شوهرم اسپرمش کمی ضعیف ولی دکتر نمیاد میگه خدا بخواد خودش میده به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 منم ۵سال منتظرم مبارک باشه 😍😍 خدا رو شکرمشکلتون چی بود گلم ؟ به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
soroori عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 1428 منم ۵سال منتظرم الهی عزیزم....خداروشکربابت نعمتش...میتونم بدونم مشکلتون چی بوده تو این ۵سال؟من سال اول که اقدامم وخبری نیست ناامیدم
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 من هغت روز دیگه موعدمه،امروز یه لکه دیدم،صورتم هم جوش زده!که هردو بیرستبقه هستن...چرا ؟لکه لانه گزین ... وای منم گیر همین لکه ام همین روزها باید پری شم هفته قبل یه لکه اندازه سکه رو دستمال دیدم به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
مامانییییییی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 393 مبارک باشه 😍😍 خدا رو شکر مشکلتون چی بود گلم ؟ تنبلی تخمدان واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 تنبلی تخمدان به سلامتیمن میگم کاش مشکل از خودم بود میرفتم دکتر شوهرم نمیره 😞 به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
مامانییییییی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/06 تعداد پست: 393 به سلامتی من میگم کاش مشکل از خودم بود میرفتم دکتر شوهرم نمیره 😞 چرا ببرش دکتر دارو مصرف کنه خوب میشه سریع باردار میشی واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
زریییییییییییی عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 3410 چرا ببرش دکتر دارو مصرف کنه خوب میشه سریع باردار میشی هی بهانه میاره یا میگه خدا بخواد خودش میدهاسپرمش 18 میلیون چند روز پیش از داد ولی نمیدونم چرا نمیشه به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤