2777
2789
الهی عزیزم....خداروشکربابت نعمتش...میتونم بدونم مشکلتون چی بوده تو این ۵سال؟من سال اول که اقدامم وخب ...

ناامید نباش من تنبلی تخمدان داشتم

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇
هی بهانه میاره یا میگه خدا بخواد خودش میده اسپرمش 18 میلیون چند روز پیش از داد ولی نمیدونم چرا نمیش ...

توکل کن بخدا گرمی هم زیاد ب شوهرت بده

واسه حاجتم ک بچه دارشم واسم صلوات بفرست لطفاً ک لطف خدا شامل حالم بشه ۵سال منتظرم🙇🙇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکل کن بخدا گرمی هم زیاد ب شوهرت بده

امیدوارم به خدا

ممنون گلم ❤

چی بدم بهش ؟ همش مرغ میخوره فقط فقط برنج و مرغ در مدلهای مختلف 😐

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
امیدوارم به خدا ممنون گلم ❤ چی بدم بهش ؟ همش مرغ میخوره فقط فقط برنج و مرغ در مدلهای مختلف 😐

معجون درست کن همه مغزها با عسل قاطی کن بهش بده.خرما بهش بده .فقط سینه مرغ بهش بده

ای جان مبارک  مشکلتون چی بود ؟ من 3 ساله منتظرم شوهرم اسپرمش کمی ضعیف ولی دکتر نمیاد میگه خدا ...

شوهرم تحرک اسپرم داشت  خودم هم تنبلی داشتم .میکرو کردم باردار شدم

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
مبارک باشه 😍😍 خدا رو شکر مشکلتون چی بود گلم ؟

تنبلی خودم داشتم .وتحرک اسپرم .ک ای یو ای جواب نداد میگرو کردم .ممنون عزیزززم انشالله ب زودی زود خودت مامانی بشی 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
تنبلی خودم داشتم .وتحرک اسپرم .ک ای یو ای جواب نداد میگرو کردم .ممنون عزیزززم انشالله ب زودی زود خود ...

ممنون گلم انشالله به سلامتی دنیا بیاد

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤